Castellterçol recupera el mercat amb parades d’alimentació

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 00:00

Els dijous hi haurà la parada de peix al seu lloc habitual, i els dissabtes hi hauran parades a la plaça vella i a la plaça nova.

L’Ajuntament de Castellterçol ha acordat ampliar l’espai i la distribució de les parades del mercat del dissabte, per així poder tornar a l’activitat des d’aquest mateix cap de setmana. Aquesta redistribució s’ha fet amb l’objectiu que es puguin complir les mesures de seguretat i higiene entre treballadors, clients  i vianants.

Així, els dijous hi haurà la parada de peix al seu lloc habitual, i els dissabtes retornaran la resta de parades d’alimentació. A la plaça vella es situarà la parada de les olives i el bacallà, mentre que a la plaça nova hi haurà les tres parades de fruita i verdures, a més de les parades de caramels, pastes i fruits secs.

Des de l’Ajuntament es vol demanar responsabilitat a tota la població i s’apel·la al sentit comú per tal que tothom compleixi amb les normes de seguretat, tant pel que fa a la distància interpersonal, com pel que fa a l’ús de mascaretes, a no tocar el producte i també a respectar les indicacions del sentit de circulació.

Darrera actualització: 21.05.2020 | 12:50