El Fem Salut surt al carrer!

Divendres, 27 de setembre de 2019 a les 00:00

Castellterçol inicia la campanya Fem Salut i celebrar la setmana amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran. 

El programa Fem Salut, impulsat per la regidoria de Benestar social i Salut pública, emprèn aquest any un nou rumb i és que durant la tardor 2019 i la primavera 2020 buscarà apropar el programa als veïns i veïnes del poble fent sortir les activitats als carrers del municipi sempre que la meteorologia ho permeti.

El calendari és el següent:

3 d'octubre: Plaça del davant del pavelló municipal d’esports Joan Casanovas

10 d'octubre: Aparcament del Pedregar, on hi ha l’estàtua del Canuto

17 d'octubre: Mirador de Salavert

24 d'octubre: Espai lúdic

31 d'octubre: Plaça del davant del pavelló municipal d’esports Joan Casanovas

7 de novembre: Aparcament del Pedregar, on hi ha l’estàtua del Canuto

14 de novembre: Mirador de Salavert

21 de novembre: Espai lúdic

A més de les activitats exteriors, també s'ofereix setmanalment i GRATUÏTAMENT:

  • Cicle de caminades saludables a la tardor i a la primavera. Es potencia l’activitat física, el coneixement de l’entorn i la relació social.
  • Grup de dones, un espai setmanal dedicat al lleure, la desconnexió de les obligacions i a les relacions interpersonals.
  • Taller definit com l’espai de “l’alegria de viure” on es fan exercicis divertits, per fer reflexionar, per relacionar-se, per cuidar-se i per passar una estona agradable que ajudi a millorar el benestar personal.
  • Fem salut, espai dirigit per un fisioterapeuta on es treballen aspectes com l’equilibri, la coordinació, la postura entre altres a nivell general i un pla de treball individualitzat.

Totes les activitats requereixen inscripció a l'Ajuntament.

Actes celebració  Dia Internacional de la Gent Gran (1 d'octubre)

L'Ajuntament de Castellterçol i la Creu Roja Moianès han organitzat amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, del Sr. Joan Capdevila, el Sr. Ramon Soler, el Sr. Joaquim Rovira i l’Escola Ramona Calvet, una sèrie d'activitats per a commemorar aquesta data especial per a la gent gran.

  • Dilluns 30 de setembre: activitat a. Cada alumne/a de tercer de l’escola Ramona Calvet convidarà la seva persona gran de referència i junts faran un quatre sabaters especial.
  • Dimarts 1 d’octubre: Caminada i visita cultural a l’Estany. Punt de trobada: Espai lúdic a 2/4 de 4h (16.15 h).
  • Dimecres 2 d’octubre: berenar “d’abans” i xerrada-taller sobre capacitació i bon tracte amb una treballadora social de Creu Roja Catalunya
  • Dijous 3 d’octubre: Fem salut més a prop. Punt de trobada: a les 16 h a l’Espai lúdic o a les 16.15 h al davant del pavelló municipal d’esports Joan Casanovas.
  • Divendres 4 d’octubre: excursió. El cost del dinar va a càrrec de cadascú. Inscripció prèvia a l’Ajuntament. Places limitades.
Darrera actualització: 27.09.2019 | 16:59