El proper 22 de juny reobre el pavelló municipal

Divendres, 19 de juny de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Castellterçol implementarà un seguit de mesures d’acord amb la normativa vigent per garantir la salut d’usuaris i treballadors.

Superades les primeres fases del desconfinament i ja en fase de represa i amb la intenció d'anar recuperant una certa normalitat, l’Ajuntament de Castellterçol ha decidit obrir les instal·lacions del pavelló municipal el dilluns 22 de juny, prenent les mesures corresponents per tal d'evitar contagis pel coronavirus.

Davant d’aquesta reobertura de l’equipament esportiu s’han adoptat diferents mesures per garantir la salut tant d’usuaris com de treballadors municipals que comportaran una sèrie de canvis en el funcionament de les instal·lacions, com reduir el nombre d'usuaris que poden ocupar un espai al mateix temps, intensificar els períodes de neteja, entre d'altres.

Entre les mesures, també s’adopta la necessitat de reservar cita prèvia per portar a terme qualsevol activitat esportiva, trucant al telèfon 93 866 64 42 o presencialment a la recepció.

Els horaris seran els següents:

  • Dillunes i dimcres de 7 a 11 h
  • Dimarts, dijous, divendres i dissabtes de 9 a 13 h
  • Trdes de dilluns a divendres de 17 a 20 h
Darrera actualització: 19.06.2020 | 15:57