La Generalitat acorda encarregar els treballs que fer realitat la reforma i ampliació de l'IE Castellterçol amb una dotació de 4.070.000 €

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 00:00

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat incorporar els treballs de redacció del projecte i execució de les obres d'ampliació i reforma a l'Institut Escola Castellterçol per un valor de 4.070.000,00 € entre les inversions compromeses pel departament d'educació. Aquesta inversió forma part d'un nou paquet de les noves construccions i grans actuacions en obres, en centres educatius a Catalunya, per valor total de 91 milions d'euros.

Aquest nou pas tanca el procés de dotació econòmica per part de la Generalitat de Catalunya per fer realitat la reivindicada ampliació i reforma de l'IE Castellterçol amb un nou edifici que haurà de completar l'actual edifici de primària.

Ara comencem a treballar en la concreció de la darrera fase: procés participatiu per definir el pla d'usos del nou equipament, projecte executiu de reforma, licitació del contracte d'obres i execució d'aquestes.

El govern municipal treballa amb l'escenari que la Generalitat de Catalunya pugui tenir enllestides les obres i l'edifici operatiu a l'inici del curs 2023/24, com la data més allunyada.

Darrera actualització: 22.07.2020 | 08:24

Imatges

roda premsa Departament Ensenyament