Tot a punt per la Fira de Fires de Castellterçol 2019

Divendres, 11 d'octubre de 2019 a les 00:00

Aquest proper 20 d’octubre se celebrarà la Fira de Fires al voltant de sectors tradicionals de la comarca, totalment lligats a la manera de viure del poble.

Fins a quatre fires diferents confluiran el matí del diumenge 20 d’octubre la plaça dels Estudis, la plaça Vella i la plaça Prat de la Riba acolliran la Fira Ramadera, la Fira Artesana, la Fira del Bolet i la Fira de Brocanters.

A la Fira Ramadera hi podrem trobar una mostra d’animals, amb cavalls i burros catalans, vedelles, ovelles i abelles, hi haurà un tast de mels, un concurs d’allioli i una passejada en cavall per als més menuts. A la Fira Artesana ens trobarem amb una gran oferta de productes de proximitat naturals i fins a tres tallers participatius: de treballar el cuir, destil·lació d’olis essencials i vidre bufat. A la Fira del Bolet s’hi podran comprar tota mena d’espècies, hi haurà una degustació gastronòmica i una exposició de bolets. Pel que fa a la Fira del Brocanter, tot un carrer s’omplirà d’una zona de compra-venda d’objectes usats de tota mena i un taller participatiu amb llaunes.

A més, cal destacar que Ràdio Castellterçol amb motiu de la celebració de la Fira de Fires realitzarà un programa especial des de la Plaça Enric Prat de la Riba.

 

 

Darrera actualització: 18.10.2019 | 13:19