DESTAQUEM

Subvencions a entitats 2017

Al BOPB del dia 9 de febrer del 2017 s'ha publicat l'anunci de convocatòria 2017 per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva, en el marc de les bases reguladores per a l'atorgament de subvencions a entitats sense ànim de lucre.

El termini de presentació de sol.licituds finalitza el dia 9 de març del 2017.

Aqui podeu accedir a l'anunci de la convocatòria 2017.

Aqui podeu accedir al text íntegre de les Bases reguldores.

A continuació trobareu un fitxer descarregable amb la documentació que s'ha de presentar.

BORSES DE TREBALL

Borsa de treball de netejador/a: Publicada el 7 de febrer del 2017 la resolució que aprova la llista d'admesos i exclosos provisionalment. Termini d'esmena de les sol.licituds fins el 21 de febrer del 2017.

Borsa de treball de peons/es de la brigada municipal: Publicada el 8 de febrer del 2017 la resolució que aprova la llista d'admesos i exclosos provisionalment. Termini d'esmena de les sol.licituds fins el 22 de febrer del 2017.

ANUNCI

L’Ajuntament de Castellterçol obre convocatòria per a l’atorgament d’una autorització de venda no sedentària, amb les següents característiques:

Tipus de parada ofertada: Grup alimentació, subgrup peixateria

Dia de la setmana: Dijous

Horari: Màxim de 9 a 12 h

Emplaçament parada: Plaça Prat de la Riba

El període de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals a partir de la data de publicació d’aquest anunci a la pàgina web de l’Ajuntament.

 

A Castellterçol, el 13 de febrer del 2017

15 de febrer: Comissió Local Centenari Prat de la Riba 20 de febrer: Consell Educatiu Municipal 26 de febrer:"Homes" al CEE 28 de febrer: "Festa de l'Escudella" 11 de març: I Torneig Tennis Taula Castellterçol

El proper 26/02 a la 2a. Mostra de Teatre Escena 42 amb "Homes", Grup Escènic Casino de Caldes de Montbui

Vols participar? Constitució Comissió Local Centenari Prat de la Riba el proper 15/2 a 20.00h.

Obrim espais; neix el Consell Educatiu Municipal el 20/02 a 20.00h.

Sala Lectura Febrer

I Torneig Tennis Taula Castellterçol

Festa de l'Escudella

El proper divendres 10 de març a les 20:30h Presentació Pressupost Municipal 2017 #salalectura #castellterçol #moianès a càrrec regidors @castellpositiu @PDC_Castell @ERCastellterso

Pressupost Municipal 2017

Nota de premsa sobre la presentació de la posada en marxa del Consell Comarcal del Moainès

Campanya Reciclar bé té premi!

Reciclar bé té premi!

Anunci sobre una comissió de serveis

Es fa públic que l'Ajuntament de Castellterçol necessita incorporar un auxiliar administratiu a l'àrea dels Serveis Generals mitjançant una comissió de serveis per un període d'un any, prorrogable fins un màxim de dos anys. És requisit dels candidats ser funcionari de carrera de qualsevol administració pública, trobar-se en servei actiu en la categoria d'auxiliar administratiu o administratiu, i la conformitat de la seva administració d'origen.

Aquells candidats que reuneixin el perfil requerit poden enviar el seu currículum a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o posar-se en contacte amb l'àrea de recursos humans de l'Ajuntament al telèfon 938666289.

A Castellterçol, el 30 de novembre del 2016

Calendari oficial de festes laborals per l'any 2017

Festes laborals 2017

Treballem per reforçar la xarxa de detecció i atenció a situacions de pobresa energètica #castellterçol #moianès

Nota informativa

Nota informativa

L'Ajuntament de Castellterçol us presenta informe amb ordre del jutjat de col.locar la bandera espanyola a les dependències municipals conforme Llei.

Comissió de Treball per l'Institut-Escola

Informem que amb data 22 de juny es posa en marxa la Comissió de Treball per l’Institut-Escola on estaran representades totes les forces polítiques, branca tècnica i branca educativa.
Comencem a treballar junts pel futur de Castellterçol.

Eleccions Locals 2015

Resultats a Castellterçol

Factura electrònica

Segons estableix la Llei 25/2013 d'Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic, a partir del 15 de gener de 2015 les empreses proveïdores de les diferents administracions públiques estan obligades a presentar les seves factures en format electrònic, llevat d'aquelles que no superin el mil (1.000) euros.

Per fer-ho l'Ajuntament de Castellterçol ha determinat un punt únic d'entrada de factures, al qual podeu accedir a partir del següent enllaç, o bé fent click al banner e-Fact situat a la dreta de la pantalla.

https://efact.eacat.cat/bustia/?emisorId=96

Si el proveïdor ja utilitza alguna plataforma de generació, emissió i gestió de factures-e existents pot facturar a l'administració a qui presta servei des d'aquesta, sense canvis.

Si el proveïdor no disposa de cap plataforma de facturació electrònica pot utilitzar la bústia de lliurament. Per poder generar les factures electròniques existeixen en el mercat diverses eines sense cap tipus de cost.

Enllaços d'interès

FAQ de preguntes freqüents de facturació electrònica de l'AEAT

Informació de l'AEAT sobre la digitalització certificada de factures

NOTÍCIES

No s'ha trobat cap notícia.

ACTES

No s'ha trobat cap acte.

Ajuntament de Castellterçol
Plaça Vella, 3 - 08183 - Castellterçol - Tel. 93 866 61 88 - Fax 93 866 62 68
  • RSS 2.0
  • XHTML 1.0
  • CSS 2.0