DESTAQUEM

- Decret de convocatòria del procés de participació.

- Convocatòria pública per a la designació dels membres de les meses de participació. Del 9 al 14 de març del 2015. Presentació de sol.licituds a l'Ajuntament.

Manifest 8 de març de 2015 - Dia Internacional de les Dones

Factura electrònica

Segons estableix la Llei 25/2013 d'Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic, a partir del 15 de gener de 2015 les empreses proveïdores de les diferents administracions públiques estan obligades a presentar les seves factures en format electrònic, llevat d'aquelles que no superin el mil (1.000) euros.

Per fer-ho l'Ajuntament de Castellterçol ha determinat un punt únic d'entrada de factures, al qual podeu accedir a partir del següent enllaç, o bé fent click al banner e-Fact situat a la dreta de la pantalla.

https://efact.eacat.cat/bustia/?emisorId=96

Si el proveïdor ja utilitza alguna plataforma de generació, emissió i gestió de factures-e existents pot facturar a l'administració a qui presta servei des d'aquesta, sense canvis.

Si el proveïdor no disposa de cap plataforma de facturació electrònica pot utilitzar la bústia de lliurament. Per poder generar les factures electròniques existeixen en el mercat diverses eines sense cap tipus de cost.

Enllaços d'interès

FAQ de preguntes freqüents de facturació electrònica de l'AEAT

Informació de l'AEAT sobre la digitalització certificada de factures

Obertura del nou Espai de Lectura

El passat dimecres dia 18 de febrer, va obrir les portes el nou espai de trobada i lectura situat a la Plaça Vella, núm 5 bx.

En aquest nou Espai de Lectura podeu trobar connexió gratuïta a Internet, Wi-Fi / diaris / revistes / reculls de premsa / guies.

És un espai adient per fer reunions, xerrades, cursos, deures, exposicions.

Equipament amb projector, pantalla, etc.

Horari:

De dilluns a divendres de les 16:30 hores a les 19:30 hores.

Més informació: municipi / equipaments / culturals / Espai de lectura.

PROPERAMENT INAUGURACIÓ OFICIAL.

Novetat! Nota de premsa del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques del 26 de febrer.

Hisenda exclou de l’obligació de declarar per l’Impost de Societats a les entitats amb ingressos anuals inferiors a 50.000 euros, sempre que l’import total dels ingressos corresponents a rendes no exemptes no superi 2000 euros anuals i que totes les seves rendes no exemptes estiguin sotmeses a retenció.

 

Representants de les entitats van assistir a la xerrada formativa sobre la nova normativa fiscal que afecta les associacions.

El dissabte dia 21 de febrer i organitzada per l’Ajuntament, es va celebrar al Centre Espai Escènic una activitat formativa destinada a les associacions sense ànim de lucre en relació a la nova normativa fiscal que ha entrat en vigor l’1 de gener de 2015.

La formació va ser impartida pel Sr. Miquel Àngel Díaz, politòleg i màster en economia social i direcció d’entitats sense ànim de lucre, de la Fundació Pere Tarrés.

Hi varen assistir una vuitantena de persones, representants d’associacions de Castellterçol, Castellcir, l’Estany, Moià i Sant Quirze Safaja.

En quant al contingut de la sessió, es va parlar de l’obligació de totes les entitats de presentar l’Impost de Societats, de portar una comptabilitat per partida doble, de l’obligació de presentar el model 347, de l’IRPF, de l’IVA i de la llei de transparència.

 

DESPESES ANDORRA PRESSUPOSTOS

En els darrers plens hi ha hagut polèmica en relació als viatges realitzats per l’anterior equip de govern de CIU a Andorra els anys 2003 i 2006. La portaveu de CIU, Sra. Anna Fornell va negar enèrgicament i rotundament que l'Ajuntament hagués pagat les despeses del viatge.

Us adjuntem els justificants de pagament realitzats als regidors de CIU i a la secretària-interventora en aquell moment en concepte de quilometratge, peatge túnel, allotjament i restaurant.

L'equip de govern informa: POUM

Tenim la confirmació oficial de l’anul·lació del POUM.

En data 30 de setembre de 2014 ha sortit publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’edicte pel qual es fa pública la sentència dictada per la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que estima el recurs interposat a nom de la senyora Assumpta Rafel Guarro i els senyors Antoni de Padua Rafel Guarro i Eduardo Robles Corcuera i anul·la el POUM de Castellterçol que havia estat aprovat definitivament per la Generalitat de Catalunya. Per tant, a partir d’aquesta publicació torna a estar vigent el Pla General d’Ordenació Urbana de l’any 1981.

A continuació podeu accedir al contingut íntegre de la sentència.

Es confirma la mala gestió de CIU:

Donem a conèixer el resum del cost de la revisió del planejament. Amb els números a la mà, només podem concloure que ha estat una mala gestió tan urbanística com econòmica per part de l’equip de govern del CIU ja que aquestes despeses les hem hagut d’assumir tots els castellterçolencs.

A continuació podeu accedir a diferents documents on es reflecteixen les despeses.

L'aigua de les fonts naturals de Castellterçol: Sense garantia sanitària.

El mes de març de 2014, per part de l'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona, s'han realitzat analítiques de l'aigua de sis fonts del nostre terme municipal. S'han analitzat paràmetres microbiològics i químics.

Els resultats de les anàlisis han estat els següents:

- Font de la Vinyota: AIGUA NO APTA PEL CONSUM HUMÀ.

- Font del Prat del Pou: Aigua sense garantia sanitària.

- Font de l'Àngel: Aigua sense garantia sanitària.

- Font del Pontarró: Aigua sense garantia sanitària.

- Font de Sant Antoni: Aigua sense garantia sanitària.

- Font del Viver: Aigua sense garantia sanitària.

L'aigua de les fonts sense garantia sanitària es recomana no fer-la servir pel consum humà.

NOTÍCIES

ACTES

No s'ha trobat cap acte.

Ajuntament de Castellterçol
Plaça Vella, 3 - 08183 - Castellterçol - Tel. 93 866 61 88 - Fax 93 866 62 68
  • RSS 2.0
  • XHTML 1.0
  • CSS 2.0