DESTAQUEM

Concurs de Pessebres Populars

Concurs de Pessebres Populars

Estelet 424

1

2

Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

25 de Novembre

Programació d'actes pel dia 25 de novembre

 

Campanya preventiva amb motiu del cobrament de les pensions dobles

Gent gran

Ple Municipal

El proper dimecres 25 de novembre, a les 20:30 hores, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple Municipal.

A continuació podeu accedir a l'ordre del dia.

A Castellterçol, el 20 de novembre del 2015

Calendari oficial de festes laborals per l'any 2016

Full informatiu Ajuntament de Castellterçol

Num. 3. Octubre 2015

Full informatiu Octubre

Full informatiu Octubre

Carta informativa sobre obertura dels serveis del Consorci

Nota informativa

Nota informativa

L'Ajuntament de Castellterçol us presenta informe amb ordre del jutjat de col.locar la bandera espanyola a les dependències municipals conforme Llei.

Moianès acollidor

Des de l'Ajuntament de Castellterçol, i conjuntament amb els altres municipis de la Comarca del Moianès, estem treballant per acollir les famílies de refugiats a la nostra comarca. Si et vols adherir, podeu descarregar la butlleta de moianesacollidor a l'enllaç i trobareu les urnes a l'escola, al CAP i a l'Ajuntament.

Les revisions de gas butà

Davant les consultes i reclamacions dels usuaris de gas butà sobre la revisió de les instal·lacions que ofereixen determinades empreses que es presenten en els domicilis sense una petició prèvia de servei, us deixem aquest document amb algunes recomanacions.

 

L'Ajuntament de Castellterçol informa:

Canvis a les preferències de pas

En coherència amb la restricció de pas de vehicles que té el tram del carrer Rocacorba entre el carrer Mestre Joan Mercadé i el carrer Call Fondo, a partir del proper dimecres dia 23 de setembre canviaran les preferències de pas en les següents cruïlles:

- Carrer Mestre Joan Mercadé i Carrer Rocacorba
- Carrer Call Fondo i Carrer Rocacorba

Adjuntem un plànol explicatiu i us demanem que sigueu respectuosos amb la nova senyalització, i que en els primers dies, aneu especialment amb compte en aquestes cruïlles.

Un minut de vergonya, un minut de dignitat

Castellterçol se suma a la campanya organitzant "Un minut de vergonya, un minut de dignitat", els dimecres a les 20:00 a la Plaça Vella.

Payasos Sin Fronteras / Pallassos Sense Fronteres / Clowns Without Borders engega la campanya "Un minut de vergonya, un minut de dignitat.

Arran dels esdeveniments que s'estan produint últimament amb els refugiats que arriben a Europa buscant consol i ajuda, procedents principalment de nombrosos països en guerra com l'Iraq, Síria, Afganistan, Sudan, Nigèria, Somàlia, Eritrea i altres, ens veiem absolutament impotents , i al mateix temps que volem fer sentir la veu de la infància refugiada, també volem expressar el sentiment de vergonya que ens envaeix davant l'actitud dels governs europeus.

Per això vam iniciar aquesta campanya mitjançant la qual volem exigir a les nostres autoritats un mínim d'humanitat, i fer callar les veus inhumanes que es neguen a donar suport a tota aquesta gent.

Volem que es respectin les Convencions de Ginebra a les que els nostres estats estan adherits, en concret la del 28 de juliol de 1951, ratificada en el protocol sobre l'estatut de refugiats de 1967, i que en aquest cas garanteix la vida, integritat física i la llibertat a les poblacions que fugen de la guerra. Els països Europeus han signat i ratificat aquest compromís, en el qual en l'article 31 diu que no es pot penalitzar cap refugiat per haver entrat de forma irregular si procedeix d'un lloc on la seva vida estava en perill i s'ha presentat a les autoritats .

Comissió de Treball per l'Institut-Escola

Informem que amb data 22 de juny es posa en marxa la Comissió de Treball per l’Institut-Escola on estaran representades totes les forces polítiques, branca tècnica i branca educativa.
Comencem a treballar junts pel futur de Castellterçol.

Eleccions Locals 2015

Resultats a Castellterçol

Avís: Calendari Fiscal

Per un problema informàtic de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, no ha estat possible carregar els rebuts de la primera fracció de la taxa d'escombraries de l'exercici de 2015, previst pel dia 4 de maig.

La nova data de cobrament de la primera fracció dels rebuts domiciliats serà el dia 1 de juliol. La resta de dates no es modifiquen.

El nou calendari de cobrament de la taxa d'escombraries és el següent:

Rebuts no domiciliats

De l'1 de juny al 3 d'agost

1a fracció dels rebuts domiciliats

1 de juliol

2a fracció dels rebuts domiciliats

1 d'octubre

A Castellterçol, maig de 2015.

Factura electrònica

Segons estableix la Llei 25/2013 d'Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic, a partir del 15 de gener de 2015 les empreses proveïdores de les diferents administracions públiques estan obligades a presentar les seves factures en format electrònic, llevat d'aquelles que no superin el mil (1.000) euros.

Per fer-ho l'Ajuntament de Castellterçol ha determinat un punt únic d'entrada de factures, al qual podeu accedir a partir del següent enllaç, o bé fent click al banner e-Fact situat a la dreta de la pantalla.

https://efact.eacat.cat/bustia/?emisorId=96

Si el proveïdor ja utilitza alguna plataforma de generació, emissió i gestió de factures-e existents pot facturar a l'administració a qui presta servei des d'aquesta, sense canvis.

Si el proveïdor no disposa de cap plataforma de facturació electrònica pot utilitzar la bústia de lliurament. Per poder generar les factures electròniques existeixen en el mercat diverses eines sense cap tipus de cost.

Enllaços d'interès

FAQ de preguntes freqüents de facturació electrònica de l'AEAT

Informació de l'AEAT sobre la digitalització certificada de factures

L'aigua de les fonts naturals de Castellterçol: Sense garantia sanitària.

El mes de març de 2014, per part de l'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona, s'han realitzat analítiques de l'aigua de sis fonts del nostre terme municipal. S'han analitzat paràmetres microbiològics i químics.

Els resultats de les anàlisis han estat els següents:

- Font de la Vinyota: AIGUA NO APTA PEL CONSUM HUMÀ.

- Font del Prat del Pou: Aigua sense garantia sanitària.

- Font de l'Àngel: Aigua sense garantia sanitària.

- Font del Pontarró: Aigua sense garantia sanitària.

- Font de Sant Antoni: Aigua sense garantia sanitària.

- Font del Viver: Aigua sense garantia sanitària.

L'aigua de les fonts sense garantia sanitària es recomana no fer-la servir pel consum humà.

NOTÍCIES

No s'ha trobat cap notícia.

ACTES

No s'ha trobat cap acte.

Ajuntament de Castellterçol
Plaça Vella, 3 - 08183 - Castellterçol - Tel. 93 866 61 88 - Fax 93 866 62 68
  • RSS 2.0
  • XHTML 1.0
  • CSS 2.0