DESTAQUEM

A partir del 15 de gener del 2015 les factures que es presentin davant l'Ajuntament de Castellterçol han de ser electròniques

Segons estableix la Llei 25/2013 d'Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic, a partir del 15 de gener de 2015 les empreses proveïdores de les diferents administracions públiques estan obligades a presentar les seves factures en format electrònic, llevat d'aquelles que no superin el mil (1.000) euros.

Per fer-ho l'Ajuntament de Castellterçol ha determinat un punt únic d'entrada de factures, al qual podeu accedir a partir del següent enllaç, o bé fent click al banner e-Fact situat a la dreta de la pantalla.

https://efact.eacat.cat/bustia/?emisorId=96

Si el proveïdor ja utilitza alguna plataforma de generació, emissió i gestió de factures-e existents pot facturar a l'administració a qui presta servei des d'aquesta, sense canvis.

Si el proveïdor no disposa de cap plataforma de facturació electrònica pot utilitzar la bústia de lliurament. Per poder generar les factures electròniques existeixen en el mercat diverses eines sense cap tipus de cost.

Enllaços d'interès

FAQ de preguntes freqüents de facturació electrònica de l'AEAT

Informació de l'AEAT sobre la digitalització certificada de factures

Els veïns dels municipis del Moianès decidiran aquest mes de gener si es constitueixen en una nova comarca..

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha agafat aquest compromís en la reunió
que ha mantingut aquest dijous al Parlament amb els alcaldes. No serà a través d'una consulta com
era la intenció inicial, sinó a través d'un procés participatiu. La Generalitat actuarà, doncs, de la
mateixa manera que ho va fer amb el 9-N. Amb la llei de consultes suspesa parcialment ha optat
per fer servir els articles no impugnats. Seran els alcaldes els que convocaran el procés, amb el
suport de Governació, veurem si aquests rebran també una querella i la consellera Ortega una
segona, veient com estan les coses a Espanya tot és possible.

DENÚNCIA DELS CÀRRECS ELECTES

DENÚNCIA DELS CÀRRECS ELECTES DE CATALUNYA DAVANT LES NACIONS UNIDES, EL PARLAMENT EUROPEU, LA COMISSIÓ EUROPEA, EL CONSELL D'EUROPA I L'OSCE

DESPESES ANDORRA PRESSUPOSTOS

En els darrers plens hi ha hagut polèmica en relació als viatges realitzats per l’anterior equip de govern de CIU a Andorra els anys 2003 i 2006. La portaveu de CIU, Sra. Anna Fornell va negar enèrgicament i rotundament que l'Ajuntament hagués pagat les despeses del viatge.

Us adjuntem els justificants de pagament realitzats als regidors de CIU i a la secretària-interventora en aquell moment en concepte de quilometratge, peatge túnel, allotjament i restaurant.

14ª Fira del Moianès Turisme i Lleure (12 d'octubre de 2014)

La 14ª Edició de la Fira Moianès Turisme i Lleure es va celebrar a Castellterçol aquest passat cap de setmana.

La fira és un aparador del turisme i del lleure del Moianès. Durant la fira podem conèixer entitats, associacions, activitats de lleure que s’hi organitzen, establiments d’agroturisme, allotjaments, restaurants, etc. També empreses dedicades a l’artesania i productes de la terra del Moianès i comerç local.

Durant tot el cap de setmana vam patir per les previsions de pluja però finalment vam poder gaudir amb bon temps i bona temperatura de tota la programació.

Des de l’Ajuntament de Castellterçol volem donar les gracies al Consorci del Moianès per l’organització d’aquesta fira i molt especialment a tota la gent que ens va visitar. Va haver una gran afluència de públic a tots els actes organitzats.

L'equip de govern informa: POUM

Tenim la confirmació oficial de l’anul·lació del POUM.

En data 30 de setembre de 2014 ha sortit publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l’edicte pel qual es fa pública la sentència dictada per la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que estima el recurs interposat a nom de la senyora Assumpta Rafel Guarro i els senyors Antoni de Padua Rafel Guarro i Eduardo Robles Corcuera i anul·la el POUM de Castellterçol que havia estat aprovat definitivament per la Generalitat de Catalunya. Per tant, a partir d’aquesta publicació torna a estar vigent el Pla General d’Ordenació Urbana de l’any 1981.

A continuació podeu accedir al contingut íntegre de la sentència.

Es confirma la mala gestió de CIU:

Donem a conèixer el resum del cost de la revisió del planejament. Amb els números a la mà, només podem concloure que ha estat una mala gestió tan urbanística com econòmica per part de l’equip de govern del CIU ja que aquestes despeses les hem hagut d’assumir tots els castellterçolencs.

A continuació podeu accedir a diferents documents on es reflecteixen les despeses.

El Regidor informa

L’any 2011, arran de la polèmica generada pel tancament al trànsit rodat del carrer del Mig, es va celebrar una reunió amb els comerciants de la zona per decidir la conveniència o no de tornar-lo a obrir. A l’haver diferents opinions entre els mateixos comerciants, es va optar per, temporalment, deixar-lo obert al trànsit de dilluns a divendres i tancar-lo els caps de setmana.

Passats dos anys des de que es va prendre aquesta mesura, els serveis tècnics de l’Ajuntament han observat que s’ha debilitat la base de la pavimentació del carrer, produint el desfalcat i inestabilitat de les llambordes, degut al pas de vehicles.

Per tal d’evitar el continu deteriorament d’aquest vial i garantir la seguretat dels vianants, aquesta regidoria es veu obligada a prendre la decisió de tancar definitivament el carrer al trànsit rodat -exceptuant emergències-, a partir d’avui mateix.

Disculpeu les molèsties que aquesta mesura us ocasionarà.

Ramon Cordero Garcia, Regidor d’urbanisme, obres i serveis

Castellterçol, 17 de febrer de 2014

Més informació sobre el Centre de Transformació de la Plaça Sant Francesc

Mesos enrere nombrosos veïns del poble varen manifestar la seva preocupació per la instal·lació en superfície del centre de transformació de la Plaça Sant Francesc. Una de les qüestions que preocupava a aquests veïns és que amb la substitució del centre de soterrat a en superfície s'augmentava l'exposició de les persones a camps electromagnètics, amb pressumptes efectes perjudicials per la salut.

El mes de març de 2014, a petició de l'Equip de Govern, tècnics de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona han mesurat els camps electromagnètics que genera el centre de transformació i els resultats han estat que totes les mesures efectuades estan per sota dels nivells de referència que marca el Reial Decret 1066/2001.

Podeu trobar l'informe en el document adjunt.

 

INFORME SOBRE LES MESURES DELS CAMPS ELECTROMAGNÈTICS: Antenes de telefonia mòbil i altres.

A petició de l’Ajuntament, tècnics de la Diputació de Barcelona han mesurat els camps electromagnètics generats per l’antena de telefonia mòbil situada al recinte del camp de futbol.

Totes les mesures efectuades estan per sota dels nivells de referència que marca el Reial decret 1066/2001 de l’Estat, pel qual s’aprova el Reglament que estableix les condicions de protecció del domini públic radioelèctric, restriccions a les emissions radioelèctriques i mesures de protecció sanitària davant emissions radioelèctriques.

Us adjuntem l'informe per si el voleu consultar.

L'aigua de les fonts naturals de Castellterçol: Sense garantia sanitària.

El mes de març de 2014, per part de l'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona, s'han realitzat analítiques de l'aigua de sis fonts del nostre terme municipal. S'han analitzat paràmetres microbiològics i químics.

Els resultats de les anàlisis han estat els següents:

- FONT DE LA VINYOTA: AIGUA NO APTA PEL CONSUM HUMÀ.

- Font del Prat del Pou: Aigua sense garantia sanitària.

- Font de l'Àngel: Aigua sense garantia sanitària.

- Font del Pontarró: Aigua sense garantia sanitària.

- Font de Sant Antoni: Aigua sense garantia sanitària.

- Font del Viver: Aigua sense garantia sanitària.

L'aigua de les fonts sense garantia sanitària es recomana no fer-la servir pel consum humà.

El Govern informa

Nota informativa en relació amb la Residència Municipal Josep Brugarolas.

NOTÍCIES

ACTES

No s'ha trobat cap acte.

Ajuntament de Castellterçol
Plaça Vella, 3 - 08183 - Castellterçol - Tel. 93 866 61 88 - Fax 93 866 62 68
  • RSS 2.0
  • XHTML 1.0
  • CSS 2.0