DESTAQUEM

Festa Major Castellterçol 2016

FM16

Convocatòria: Concessió del servei de bar de Festa Major 2016

Per Decret SG20160223, de data 7 de juny del 2016, s'ha resolt aprovar el plec de clàusules que han de regir el procediment de concurrència per a la selecció de concessionari per l'ús privatiu del domini públic local per la prestació del servei de bar de la Festa Major 2016, així com la convocatòria del mateix.

Les persones interessades en participar en el procediment d'adjudicació poden recollir el plec de clàusules a les oficines de l'Ajuntament (Pl. Vella, 3), o bé descarregar-lo a continuació.

El termini de presentació de propostes de participació finalitza a les 14 hores del dia 25 de juliol del 2016.

A Castellterçol, el 9 de juny del 2016.

Presentem els Nous Preus i Horaris estiu 2016. Piscina Municipal Castellterçol. Inici 18 juny juntament amb Festa de l'Esport.

Horaris - Abonaments

Primavera Saludable

Selecció de personal - Llar d'Infants

La llista dels candidats admesos i exclosos provisionalment al procediment de selecció per a la formació de la borsa de treball es publicaran properament.

A Castellterçol, el 15 d'abril del 2016

Nova convocatòria de programa Clima 2016

Oberta la convocatòria per poder accedir a la venda d'emissions de CO2, projecte impulsat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i gestionat per l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central.

Campanya de donació de sang.

Donació de sang

La donació de sang va anar molt bé. Resum:
56 donacions
1 oferiment
4 donants nous
Moltes gràcies a tots els donants!
Fins la propera!

Signatura Convenis

El passat dilluns dia 30 de novembre de 2015 es va signar el conveni amb CÀRITAS.

El passat dilluns dia 4 de gener es van signar els convenis amb HOTEL IOCANDI i amb l'empresa TRESMES ECO ACTIVA, S.L.

Calendari oficial de festes laborals per l'any 2016

Nota informativa

Nota informativa

L'Ajuntament de Castellterçol us presenta informe amb ordre del jutjat de col.locar la bandera espanyola a les dependències municipals conforme Llei.

L'Ajuntament de Castellterçol informa:

Canvis a les preferències de pas

En coherència amb la restricció de pas de vehicles que té el tram del carrer Rocacorba entre el carrer Mestre Joan Mercadé i el carrer Call Fondo, a partir del proper dimecres dia 23 de setembre canviaran les preferències de pas en les següents cruïlles:

- Carrer Mestre Joan Mercadé i Carrer Rocacorba
- Carrer Call Fondo i Carrer Rocacorba

Adjuntem un plànol explicatiu i us demanem que sigueu respectuosos amb la nova senyalització, i que en els primers dies, aneu especialment amb compte en aquestes cruïlles.

Comissió de Treball per l'Institut-Escola

Informem que amb data 22 de juny es posa en marxa la Comissió de Treball per l’Institut-Escola on estaran representades totes les forces polítiques, branca tècnica i branca educativa.
Comencem a treballar junts pel futur de Castellterçol.

Eleccions Locals 2015

Resultats a Castellterçol

Factura electrònica

Segons estableix la Llei 25/2013 d'Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic, a partir del 15 de gener de 2015 les empreses proveïdores de les diferents administracions públiques estan obligades a presentar les seves factures en format electrònic, llevat d'aquelles que no superin el mil (1.000) euros.

Per fer-ho l'Ajuntament de Castellterçol ha determinat un punt únic d'entrada de factures, al qual podeu accedir a partir del següent enllaç, o bé fent click al banner e-Fact situat a la dreta de la pantalla.

https://efact.eacat.cat/bustia/?emisorId=96

Si el proveïdor ja utilitza alguna plataforma de generació, emissió i gestió de factures-e existents pot facturar a l'administració a qui presta servei des d'aquesta, sense canvis.

Si el proveïdor no disposa de cap plataforma de facturació electrònica pot utilitzar la bústia de lliurament. Per poder generar les factures electròniques existeixen en el mercat diverses eines sense cap tipus de cost.

Enllaços d'interès

FAQ de preguntes freqüents de facturació electrònica de l'AEAT

Informació de l'AEAT sobre la digitalització certificada de factures

ACTIVARIUM I RUTA PAS A PAS

NOTÍCIES

No s'ha trobat cap notícia.

ACTES

No s'ha trobat cap acte.

Ajuntament de Castellterçol
Plaça Vella, 3 - 08183 - Castellterçol - Tel. 93 866 61 88 - Fax 93 866 62 68
  • RSS 2.0
  • XHTML 1.0
  • CSS 2.0