DESTAQUEM

Servei al ciutadà

Visita de la unitat mòbil de l'Oficina Provincial d'Informació al Consumidor

Obres de la Plaça Prat de la Riba

Us informem que la previsió per la finalització de les obres de la Plaça Prat de la Riba és la setmana 29 (del 13 al 19 de juliol).
La plaça s’acabarà amb l’estètica actual.
Per la nova ubicació de l’almorratxa, que es tenia previst posar al ferm de la plaça, en breu s’obrirà una consulta popular.
Esperem la vostra participació!!

Comissió de Treball per l'Institut-Escola

Informem que amb data 22 de juny es posa en marxa la Comissió de Treball per l’Institut-Escola on estaran representades totes les forces polítiques, branca tècnica i branca educativa.
Comencem a treballar junts pel futur de Castellterçol.

L'Esbart Rosa d'Abril us presenta "Venim del Nord, venim del Sud"

Venim del Nord, venim del Sud

Dissabte 4 de juliol a les 21:30 hores al Centre Espai Escènic.

BAN

El 28 de juny es commemora el dia de l'orgull, o dia de l'alliberament de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (LGBT) arran de l'aixecament d'aquest col·lectiu demanant més justícia i llibertat en un entorn altament repressiu als anys 60. Aquest aixecament va culminar en els fets de Stonewall a la ciutat de Nova York l'any 1969 on hi va haver conflictes violents entre homosexuals i la policia de Nova York. Els fets de Stonewall han estat considerats un punt d'inflexió per als moderns moviments pro drets dels homosexuals arreu del món. A Catalunya es va fer la primera manifestació el juny de l'any 1977, la primera de l'estat espanyol fruit de l'incipient moviment nascut entre el 1972 i el 1975 i en un entorn de reivindicació de drets i llibertats.

Aquest any 2015 l'Ajuntament de Castellterçol vol formar part d'aquesta commemoració penjant el diumenge 28 de juny la bandera de l'Arc de Sant Martí al balcó de l'Ajuntament com a símbol del moviment pels drets de les Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals (LGTB) i per solidaritzar-se amb el  col·lectiu i així, assolir una societat més justa i lliure.

A Castellterçol, el 23 de juny del 2015

L'ALCALDE

Isaac Burgos Lozano

BARS DE FESTA MAJOR 2015

Convocatòria de licitació de la concessió administrativa per l'ús privatiu del domini públic local amb serveis de bar de la Festa Major 2015.

Servei de bar a la carpa / Servei de bar al recinte de les atraccions

Les persones interessades en participar en el procediment poden recollir el plec de clàusules a les dependències de l'Ajuntament, en horari d'oficina. També el podeu descarregar a continuació.

Les ofertes es poden presentar al Registre General de l'Ajuntament fins les 14:00 h. del dia 24 de juliol del 2015.

A Castellterçol, el 26 de juny del 2015

Subvencions a entitats 2015

El dia 26 d'aquest mes de juny es publicarà al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la convocatòria per la concessió de subvencions de l'Ajuntament Castellterçol per l'any 2015, aprovades inicialment per la Junta de Govern Local el 13 de gener, les bases de la qual van  ser publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) del 26 de gener del 2015.

El termini per a presentar les vostres sol·licituds serà d'un mes des de la data de publicació. La documentació necessària la podeu obtenir a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, o descarregar-la a continuació.

Recordeu que per a poder optar a aquestes subvencions és imprescindible que hagueu justificat les subvencions rebudes de l'Ajuntament els anys anteriors, si escau.

A Castellterçol, el 16 de juny del 2015

Campus infantils i revetlla de Sant Joan a Castellterçol

Parelles Dansa 2015

Horari piscina municipal de Castellterçol

Cartell Piscina

La piscina estarà oberta des del dia 20 de juny fins el 30 d'agost de 2015

Abonaments piscina

Campanya VETUS. Del 18 de juny al 3 de juliol.

La Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra PGME dintre de les seves funcions de servei a la ciutadania desenvolupa campanyes preventives i informatives especialment dirigides a la prevenció dels delictes. Enguany tenim la campanya VETUS, amb motiu del cobrament de les pensions dobles per part de la gent gran. A la Regió Policial Metropolitana Nord està previst realitzar un dispositiu per garantir el cobrament d’aquestes pensions de forma segura. La campanya VETUS s’inicia el proper 18 de juny i finalitza el 3 de juliol.

Eleccions Locals 2015

Resultats a Castellterçol

L'equip de govern informa

Aclariment en relació a les obres de la Pl. Prat de la Riba

Les obres que s'estan executant consisteixen en l'asfaltat dels laterals de la plaça i l'enllosat de la part central. S'ha optat per enllosar el centre de la plaça perquè sigui un espai més adequat per a les activitats culturals que normalment s'hi realitzen i per les terrasses d'estiu.

Tots els materials utilitzats són aptes per al trànsit rodat. Això vol dir que encara que la plaça tingui dos tipus de paviment diferents, estarà preparada perquè s'hi pugui circular ja que la llosa té un gruix de 7 cm. que és el que estableix la llei.

A Castellterçol, el 20 de maig del 2015

Avís: Calendari Fiscal

Per un problema informàtic de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, no ha estat possible carregar els rebuts de la primera fracció de la taxa d'escombraries de l'exercici de 2015, previst pel dia 4 de maig.

La nova data de cobrament de la primera fracció dels rebuts domiciliats serà el dia 1 de juliol. La resta de dates no es modifiquen.

El nou calendari de cobrament de la taxa d'escombraries és el següent:

Rebuts no domiciliats

De l'1 de juny al 3 d'agost

1a fracció dels rebuts domiciliats

1 de juliol

2a fracció dels rebuts domiciliats

1 d'octubre

A Castellterçol, maig de 2015.

Procés participatiu per la creació de la comarca del Moianès

Aquest són els resultats de cada municipi:

Calders: 41,26% de participació – 281 sí / 51 no / 1 blanc / 2 altres

Castellcir: 46,5% de participació – 237 sí / 23 no / 1 blanc

Collsuspina: 68.4% de participació – 95 sí/ 84 no / 7 blanc

Castellterçol: 43,39% de participació – 629 sí / 227 no / 16 blanc / 8 altres

Monistrol de Calders: 45% de participació – 178 sí / 84 no / 4 blanc / 7 altres

L’Estany: 64% de participació – 195 sí / 18 no / 9 blanc / 3 altres

Granera: 59,45% de participació – 42 sí / 2 no

Sant Quirze Safaja: 31,31% de participació – 136 sí / 16 no / 3 blanc

Santa Maria d’Oló: 67.22% de participació – 326 sí / 266 no / 11 blanc / 8 altres

Moià: 45.70% de participació – 2.028 sí / 70 no / 42 blanc / 40 altres

Factura electrònica

Segons estableix la Llei 25/2013 d'Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic, a partir del 15 de gener de 2015 les empreses proveïdores de les diferents administracions públiques estan obligades a presentar les seves factures en format electrònic, llevat d'aquelles que no superin el mil (1.000) euros.

Per fer-ho l'Ajuntament de Castellterçol ha determinat un punt únic d'entrada de factures, al qual podeu accedir a partir del següent enllaç, o bé fent click al banner e-Fact situat a la dreta de la pantalla.

https://efact.eacat.cat/bustia/?emisorId=96

Si el proveïdor ja utilitza alguna plataforma de generació, emissió i gestió de factures-e existents pot facturar a l'administració a qui presta servei des d'aquesta, sense canvis.

Si el proveïdor no disposa de cap plataforma de facturació electrònica pot utilitzar la bústia de lliurament. Per poder generar les factures electròniques existeixen en el mercat diverses eines sense cap tipus de cost.

Enllaços d'interès

FAQ de preguntes freqüents de facturació electrònica de l'AEAT

Informació de l'AEAT sobre la digitalització certificada de factures

L'aigua de les fonts naturals de Castellterçol: Sense garantia sanitària.

El mes de març de 2014, per part de l'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona, s'han realitzat analítiques de l'aigua de sis fonts del nostre terme municipal. S'han analitzat paràmetres microbiològics i químics.

Els resultats de les anàlisis han estat els següents:

- Font de la Vinyota: AIGUA NO APTA PEL CONSUM HUMÀ.

- Font del Prat del Pou: Aigua sense garantia sanitària.

- Font de l'Àngel: Aigua sense garantia sanitària.

- Font del Pontarró: Aigua sense garantia sanitària.

- Font de Sant Antoni: Aigua sense garantia sanitària.

- Font del Viver: Aigua sense garantia sanitària.

L'aigua de les fonts sense garantia sanitària es recomana no fer-la servir pel consum humà.

NOTÍCIES

ACTES

No s'ha trobat cap acte.

Ajuntament de Castellterçol
Plaça Vella, 3 - 08183 - Castellterçol - Tel. 93 866 61 88 - Fax 93 866 62 68
  • RSS 2.0
  • XHTML 1.0
  • CSS 2.0