DESTAQUEM

Festa de Sant Antoni Abat i Festa de Sant Fruitós

Festa de Sant Antoni Abat

Festa de Sant Fruitós

Anunci sobre una comissió de serveis

Es fa públic que l'Ajuntament de Castellterçol necessita incorporar un auxiliar administratiu a l'àrea dels Serveis Generals mitjançant una comissió de serveis per un període d'un any, prorrogable fins un màxim de dos anys. És requisit dels candidats ser funcionari de carrera de qualsevol administració pública, trobar-se en servei actiu en la categoria d'auxiliar administratiu o administratiu, i la conformitat de la seva administració d'origen.

Aquells candidats que reuneixin el perfil requerit poden enviar el seu currículum a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o posar-se en contacte amb l'àrea de recursos humans de l'Ajuntament al telèfon 938666289.

A Castellterçol, el 30 de novembre del 2016

Calendari oficial de festes laborals per l'any 2017

Festes laborals 2017

Treballem per reforçar la xarxa de detecció i atenció a situacions de pobresa energètica #castellterçol #moianès

Nota informativa

Nota informativa

L'Ajuntament de Castellterçol us presenta informe amb ordre del jutjat de col.locar la bandera espanyola a les dependències municipals conforme Llei.

Comissió de Treball per l'Institut-Escola

Informem que amb data 22 de juny es posa en marxa la Comissió de Treball per l’Institut-Escola on estaran representades totes les forces polítiques, branca tècnica i branca educativa.
Comencem a treballar junts pel futur de Castellterçol.

Eleccions Locals 2015

Resultats a Castellterçol

Factura electrònica

Segons estableix la Llei 25/2013 d'Impuls de la Factura Electrònica i Creació del Registre Comptable de Factures al Sector Públic, a partir del 15 de gener de 2015 les empreses proveïdores de les diferents administracions públiques estan obligades a presentar les seves factures en format electrònic, llevat d'aquelles que no superin el mil (1.000) euros.

Per fer-ho l'Ajuntament de Castellterçol ha determinat un punt únic d'entrada de factures, al qual podeu accedir a partir del següent enllaç, o bé fent click al banner e-Fact situat a la dreta de la pantalla.

https://efact.eacat.cat/bustia/?emisorId=96

Si el proveïdor ja utilitza alguna plataforma de generació, emissió i gestió de factures-e existents pot facturar a l'administració a qui presta servei des d'aquesta, sense canvis.

Si el proveïdor no disposa de cap plataforma de facturació electrònica pot utilitzar la bústia de lliurament. Per poder generar les factures electròniques existeixen en el mercat diverses eines sense cap tipus de cost.

Enllaços d'interès

FAQ de preguntes freqüents de facturació electrònica de l'AEAT

Informació de l'AEAT sobre la digitalització certificada de factures

NOTÍCIES

No s'ha trobat cap notícia.

ACTES

No s'ha trobat cap acte.

Ajuntament de Castellterçol
Plaça Vella, 3 - 08183 - Castellterçol - Tel. 93 866 61 88 - Fax 93 866 62 68
  • RSS 2.0
  • XHTML 1.0
  • CSS 2.0