Responsabilitat ciutadana

Recollida selectiva porta a porta a Castellterçol

A Castellterçol ja està actiu el nou Sistema de Recollida Selectiva porta a porta.

Aquest sistema ha estat possible gràcies a la col·laboració del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental, l'Agència de Residus de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Castellterçol.

D'aquesta manera s'estableix el següent calendari de lliurament de residus Porta a Porta:

A la nit de dilluns treure resta i bolquers.

A la nit de dimarts paper i cartró.

A la nit de dimecres orgànica i bolquers.

A la nit de dijous envasos.

A la nit de divendres orgànica i bolquers.

La nit de dissabte NO HI  HA RECOLLIDA.

A la nit de diumenge orgànica i envasos.

 

 

El vidre al contenidor del carrer.

 

Tots els residus han de ser trets entre les 21h i les 6:30h i s'han de deixar a davant de la porta de cada habitatge. En cas de necessitat, tothom pot dipositar els residus als contenidors de l'àrea d'emergència situats a la Plaça de Cebrià Calvet. A més, es disposa de la deixalleria per a dur-hi productes tòxics o contaminants, mobles, fustes... i també de la recollida de trastos cada primer dimarts de cada mes, amb prèvia concertació per telèfon.

 

Aquest nou sistema ha vingut acompanyat de diverses accions enfocades a cada un dels públics i amb l'objectiu d'aconseguir el màxim de participació. Un punt important a tenir en compte és que la població pagarà menys impostos de deixalles sempre i quan faci més recollida selectiva; pel contrari, com menys recicladora sigui la vila més impostos hauran de pagar a final d'any.

A Castellterçol recollim la brossa a la porta de casa, cada dia la que toca!

 

Més informació a l'Ajuntament de Castellterçol o al 93 866 61 88

Sistema SMS i via e-mail

El canal més directe


L'Ajuntament de Castellterçol ha implantat el nou servei GRATUÏT de missatgeria a mòbil per millorar i fer més àgil la comunicació entre l'administració i els seus ciutadans. Aquest nou canal de comunicació s'incorpora als ja existents.

L'usuari d'aquest nou canal ha d'introduir les seves dades a cada un dels camps que trobareu en el formulari adjunt i seleccionar el tipus d'informació que desitja rebre informació. Seguidament prémer enviar.

A partir d'aquí rebrà puntualment a través d'un missatge SMS al seu mòbil tota aquella informació municipal que li pugui ser d’interès.

Formulari

Si vols rebre informació municipal via e-mail envia'ns un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) especificant el teu nom i adreça.

 

 

Per donar-te de baixa envia un e-mail amb assumpte “baixa Castell” a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) especificant el teu número de mòbil

AVÍS: Política de Protecció de dades de caràcter personal. El present formulari de contacte amb l’Ajuntament sol·licita dades de caràcter personal: nom, document d’identificació, telèfon i e-mail, per tal de poder atendre a l'usuari, donant compliment a les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent. Aquestes dades poden ser tractades i en alguns casos emmagatzemades en fitxers informatitzats de l'Ajuntament, d'acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

L'Ajuntament garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades. Per poder exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/99, LOPD, la persona interessada pot dirigir-se a l’Ajuntament.

Sitmun

El SITMUN (Sistema d’Informació Territorial Municipal) és un projecte liderat per l’Oficina Tècnica de Cartografia i SIG Local de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb el Gobierno de Cantabria, el Consorci d’Informàtica Local de Mallorca, el Consell Insular de Menorca, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de les Illes Balears i l’Associação de Municípios da Terra Quente Transmontana.

El projecte s’emmarca dins del Programa d’Iniciativa Comunitària INTERREG III B SUDOE (Sud-Oest d’Europa), que té com objectiu promoure la cooperació transnacional per millorar la integració de les regions del Sud-Oest a la Unió Europea.

El SITMUN és una eina de gestió que integra cartografia i bases de dades amb tecnologia servidor de mapes via web, que millora la quantitat i qualitat de la informació territorial municipal. Aquesta eina permet la visualització estructurada de cartografies temàtiques, com el cadastre, el planejament urbanístuic, infraestructures, xarxes serveis, ortofotos, etc... gestionades de forma centralitzada a la Diputiació de Barcelona, posant aquesta informació a l’abast dels usuaris municipals (extranet) i del ciutadà (intranet).

ACCEDIR-HI

Consells pràctics

Prevenció d'incendis

Ajuntament de Castellterçol
Plaça Vella, 3 - 08183 - Castellterçol - Tel. 93 866 61 88 - Fax 93 866 62 68
  • RSS 2.0
  • XHTML 1.0
  • CSS 2.0