Castellterçol té activitat tot l'any per gaudir d'una bona salut

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 00:00

Descobreix el seguit d'activitats que s'organitzen a Castellterçol per tenir una bona salut i prevenir malalties. Totes elles activitats per fer-vos sentir bé!

A Castellterçol, cada dimarts a la tarda es pot gaudir de les caminades saludables, en les que es potencia l’activitat física, el coneixement de l’entorn i la relació social, mentre que els dijous a la tarda de l’espai Fem Salut més a prop, que sota la direcció d’un fisioterapeuta serveix per treballar aspectes com l’equilibri, la coordinació o la postura, entre altres, i a més permet fer-ho a l’exterior per tal que sigui més amè i divertit.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i, des de l’Ajuntament, ens agradaria remarcar la importància d’aquestes activitats per aconseguir gaudir d’una bona salut, ja que a més d’exercitar el cos i ser positiu per a la circulació, ajuda a socialitzar i a sentir-se més a gust tant personal com col·lectivament.

Per aquest motiu, fem una crida a participar d’aquestes activitats en les properes setmanes, perquè així fem de Castellterçol un poble que vetlla -i gaudeix- d’una bona salut!

Darrera actualització: 29.11.2019 | 10:12