Afectacions a la via pública al voltat de l’escola Ramona Calvet

Divendres, 22 de maig de 2020 a les 00:00

En breu s’inicien les obres de construcció de la rampa de connexió entre el bosquet de Can Sedó i l’escola que afectaran la mobilitat  i els accessos a l’equipament educatiu

En breu, l’Ajuntament de Castellterçol iniciarà les obres de connexió entre el bosquet de Can Sedó i l’Escola Ramona Calvet amb l’objectiu de donar un segon accés al bosquet en horaris no lectius i dotar l’escola d’un espai complementari de pati en horari lectiu.

Aquesta actuació s’emmarca dins els compromisos que l’Ajuntament va adquirir amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i que eren un requeriment previ del departament per a l’ampliació i reforma de l’edifici del IE Castellterçol, i que es concretaven en la millora el talús del patí de darrera i la connexió amb el Bosquet de Can Sedó per tal d’ampliar l’espai d’esbarjo de l’escola.

Cal destacar, que durant la fase d’execució de les obres, que es preveu del 25 de maig amb una durada de 3 mesos, hi haurà les següents afectacions als accessos de l’escola:

  • La porta d’accés de l’escola pel carrer de Rocacorba estarà tancada. L’accés a l’escola es realitzarà per les dues portes del carrer de Mestre Mercader. (Veure plànol adjunt amb recorregut alternatiu)
  • Per garantir la seguretat dels vianants que circularan entre el carrer Rocacorba i els accessos de l’escola al carrer Mestre Mercader es prohibirà l’aparcament en aquest carrer en el tram que discorre contigu a l’escola.
  • Es recorda que el carrer Rocacorba en el tram entre el carrer Mestre Mercader i el carrer Call Fondo té la circulació rodada restringida a veïns i vehicles d’emergència i serveis municipals.
  •  Es recomana que mentre durin les obres, l’accés a l’escola per als vianants que procedeixin de la carretera de Granera de la carretera de Granera es produeixi pel carrer l’Avinguda de la Riba, carrer Terrassa i les escales situades a la part posterior de l’escola.

En el document adjunt, podeu observar les afectacions i els nous recorreguts alternatius (tant per a vehicles com per a vianants).

Disculpeu les molèsties!

Darrera actualització: 22.05.2020 | 13:19