Posa una flor al teu balcó

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 00:00

Compra al comerç local de l’1 al 13 de juny i aconsegueix una flor, vine a recollir-la al mercat dissabte 13 de juny.

Des de l’Ajuntament et volem obsequiar amb una flor pel teu compromís i fidelitat que aquest dies has tingut amb el nostre Comerç i Serveis locals, i com agraïment tens a la teva disposició un val bescanvi per recollir la teva flor.

Una campanya que vol posar color i alegria a les façanes de Castellterçol per donar la benvinguda a l’estiu 2020.  Tot i que la crisi sanitària de la COVID-19 sembla que ha desdibuixat l’arribada de la calor a Castellterçol no ho permetrem, posem color a la vida perquè tots junts podem amb tot.

Com funcionarà la campanya?

  • El val de bescanvi haurà de ser segellat per dos dels establiments de l’associació Castell-Comerç (CCC) des del’1 de juny i fins al 13 de juny.
  • Podràs recollir la teva flor el dissabte 13 de juny a l’espai Mercat Municipal que amb la col·laboració dels Jardiners de Castellterçol et faran l’entrega de la flor al lliurament del val bescanvi segellat.

Es tracta que finestres i balcons de Castellterçol, llueixin una imatge més atractiva i de color natural que donen les flors, en aquesta època de l’any.

Darrera actualització: 01.06.2020 | 12:08

Imatges

Blacons