Notícies

 • Programa FESTA MAJOR 2019 14 d'agost de 2019

  Del 23 al 27 d'agost, Castellterçol bull d’activitat i de gent. Estem de Festa Major, i això ens encanta!

  Els carrers i les places s’omplen de gegants i capgrossos, de balladors que porten ciris i almorratxes, de diables i diablets, de repics de campanes i samarretes de colors, de gent que fa el vermut i nens que dibuixen, de valsos i festa jove, de gent que fa esport o balla sardanes, d’alguns que van a dormir tard o d’altres que veuen néixer el sol.

  En definitiva, Castellterçol batega, ple de gent amb ganes de fer i ser la Festa.

  Ens hi voleu acompanyar? Aqui pots veure el programa. 

 • ROSTRE PÀL·LID EL ROSTRE PÀL·LID 13 d'agost de 2019

  Diumenge 25 d'agost al Bosquet de Can Sedó

  elcentru.com

  Projecció del migmetratge El Rostre Pàl·lid de Buster Keaton de 1922, amb música en directe interpretada pel December Quintet.

  La pel·lícula és un clar exemple de comèdia muda en la qual la gestualitat dels personatges mostra tot allò que l’espectador necessita saber per entendre la pel·lícula. La música composada pel December Quintet, que barreja diferents estils de jazz (latin, swing, bebop, ragtime, fusion, etc), aconsegueix millorar la comprensió de l’argument i augmentar les emocions de l’espectador marcant els cops d’efecte del film i destacant els sentiments dels personatges.

 • somni d'una nit d'estiu SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU 13 d'agost de 2019

  Dissabte 21 de setembre, Centre espai Escènic a les 21:00h.

  elcentru.com

  Sovint els somnis que més recordem son aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat.

  El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.

   

 • CARTELL MOSTRA DE VINS I CAVES 12 d'agost de 2019

  Torna la mostra de vins i caves a Castellterçol organitzat per Activaterçol amb el suport de l'Ajuntaemnt de Castellterçol, Incavi i Yupi's. 

  Dissabte 7 de setembre de 12 a 14h i de 17 a 23h als jardins de Cal Recader. 

  Hi haurà actuacions en directe.  

 • Horaris setembre pavelló HORARIS SETEMBRE PAVELLÓ 11 d'agost de 2019

  Us adjuntem els horaris del Pavelló Municipal Joan Casanovas per aquest mes de setembre.

  També us recordem els horaris d'obertura així com les hores de Fitness Monitor. 

  Recorda que si fas esport, fas salut

 • CONCURS DE FOTOS CONCURS DE FOTOS 19 de juny de 2019

  Ja tenim temàtica per al pròxim concurs de fotos, que servirà per il·lustrar el calendari de l'any vinent. Anoteu: # Castellterçolpoblepagès . Podeu fer fotos de camps, masies, corrals, feines agrícoles, bestiar, festes i fires que fem al poble dedicades al món pagès... Hi ha un munt d'imatges boniques esperant que hi poseu l'ull! I un termini de mig any per captar fotos de diverses estacions. Animeu-vos! A la tardor publicarem les bases del concurs.
  Recordeu que les fotografies pel concurs han de ser apaisades (horitzontal)

 • cartell VOLS ANUNCIAR-TE A RÀDIO CASTELLTERÇOL? 27 de maig de 2019

  Contacta amb nosaltres !! 

  Pots venir-nos a veure els dilluns de 21 a 23h al Bosquet de Can Sedó, pots enviar-nos un WhatsApp al nostre mòbil (682.72.02.05) o pots escriure'ns un e-mail a castelltersolradio@gmail.com.

  Ràdio Castellterçol 107.0Fm o a www.radiocastelltersol.com

   

 • Catàleg de Masies 2 de maig de 2019

  Per acord de la Junta de Govern Local de data 23 d'abril del 2019 s’ha aprovat l'Avanç de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Castellterçol en l’àmbit del Catàleg de masies i cases rurals en sòl no urbanitzable, i del Pla Especial Urbanístic corresponent.

  Més infromació aquí

   

 • Subvencions a les obres de rehabilitació de façanes 25 de febrer de 2019

  Al BOPB de data 25 de febrer del 2019 s'ha publicat la convocatòria 2019 de subvencions de l'Ajuntament de Castellterçol a la rehabilitació de façanes i mitgeres d'edificis de Castellterçol. Les sol.licituds d'inscripció a la convocatòria es poden presentar fins el 30 de setembre del 2019.

  La dotació pressupostària dels ajuts per l'any 2019 és de 15.000 euros. La subvenció màxima serà del 25% del pressupost protegible, amb un màxim de 3.000 euros per actuació.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49