Notícies

 • Cartell_FdF 8 d'octubre de 2018 FIRA DE FIRES

  Aquesta fira se celebra el proper 21 d'octubre i està dedicada a sectors molt tradicionals a tota la comarca, totalment lligats a la manera de viure del poble. Es fa a la plaça dels Estudis, la plaça Vella i la plaça Prat de la Riba.

  Pel que fa a la ramaderia, la gent que encara té bestiar a casa el porta a la fira i se’n fa una exposició. Hi veureu cavalls, ovelles, aviram, conills...Cada any es recorda alguna de les feines de tota la vida, es fan botifarres, s’ensenya com es munyia a mà....etc. Enguany tindrem una xerrada d’apicultura, tast de mels, elaboració de mató...

  Pel que fa als bolets, les plantes i les herbes remeieres, la relació amb el poble també és evident. Castellterçol està envoltat de boscos. Anar a collir bolets i utilitzar les herbes per fer tisanes o ungüents són activitats tradicionals que encara ara tenen molts adeptes. A la fira s’hi poden comprar bolets de tot tipus: rovellons, rossinyols, ceps, trompetes de la mort, fredolics...i tòfones! Frescos, enllaunats, en pols o aromatitzant olis. També hi ha herbes de tota mena: les que s’utilitzen a la cuina, les que van bé per guarir mals o les que fan els jardins més bonics.

  A la fira també hi ha artesania. Parades que porten productes alimentaris i de proximitat: pa i coques, embotits, formatges, olives... També parades de roba, complements, joieria, sabates. I decoració de la llar.

  Enguany també hi haurà demostració d’oficis, jocs gegants de caire familiar, narracions, show cooking, passeig a cavall pels menuts, degustació de bolets i venda de productes artesans i naturals.

  Actes 2018

 • Cartell 6 de setembre de 2018 EL METGE DE LAMPEDUSA

  Diumenge 11 de novembre a les 18:30 al Centre Espai Escènic

   

  La Llei del Mar obliga a salvar qualsevol persona que s’estigui ofegant, qualsevol persona i en qualsevol circumstància. Aquesta llei la coneix molt bé la gent de Lampedusa. Pietro Bartolo fa trenta anys que és el metge de Lampedusa. A la seva autobiografia,  Llàgrimes de sal , relata una vida dedicada a l’atenció dels exiliats que, des de les costes africanes, naveguen fins a l’illa. Bartolo els acull i els cuida i també els escolta.

  Xicu Masó s’ha fet seva la veu i la memòria del doctor per fer-nos entendre la urgència de la catàstrofe amb un espectacle basat en fets tristament reals.

 • Programa_EnricRace 6 de setembre de 2018 ENRIC RACE 2018

  Ens agrada l’esport i la natura, la combinació perfecte per a tornar aquesta tardor a presentar-te els millors corriols i indrets del nostre entorn. Tornem amb l’Enric Race plena de rutes perquè tothom s’hi pugui apuntar. Tres modalitats a triar en un mateix dia, el diumenge 18 de novembre de 2018:

  II CURSA JÚNIOR DE 6KM (menors de 14 anys)
  XIII CURSA DE MUNTANYA D’11KM
  I CAMINADA D’11KM

  Categories:
  Cursa júnior: sense classificació
  Obsequis per tots els corredors

  11km: 1r, 2n i 3r mascuclí i femení. 1r local masculí i 1r local femení.
  Obsequis pels 300 primers inscrits

  Avituallaments sòlid i líquid durant la cursa i al final

  INSCRIPCIONS:
  Anticipades abans del 16 de novembre: 12 euros
  Mateix dia: 18 euros

  Inscripcions a www.cecastell.cat

  II CURSA JÚNIOR DE 6KM (menors de 14 anys)
  XIII CURSA DE MUNTANYA D’11KM
  I CAMINADA D’11KM

  Mateix dia a la Plaça Enric Prat de la Riba de 8.30h a 9.30h

  Recollida de dorsals de 8.30h a 9.30h
  Sortida cursa de muntanya d’11km: 10h
  Sortida cursa júnior de 6km: 10.10h
  Sortida caminada d’11km: 10.20

  Sortida i arribada des de la Plaça Enric Prat de la Riba

  + INFO XAVI 652.08.42.40 / XAVI 661.64.12.80

 • DNI 5 de setembre de 2018 EXPEDICIÓ DEL DNI

  Informem que els dies 29 i 31 d’octubre de 2018 la policia Nacional estarà a la Sala de lectura (antiga biblioteca) per expedir i renovar el DNI.

  Cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament.

 • ESCUT 4 de setembre de 2018 MOSSOS D'ESQUADRA AL MOIANÈS

  La comissaria dels Mossos d’esquadra al Moianès està ubicada a l’edifici de Can Rocafort de Moià, carrer de les Joies, 32.

  Inicialment té una plantilla de deu agents cobrint els torns de les 7h a les 23h que donaran un servei de proximitat i oferiran una resposta policial més ràpida i eficient al municipi, ja que no s’hauran de desplaçar patrulles des la comissaria de Caldes de Montbui i a la vegada també se’n beneficia la ciutadania en general ja que ens cal posar una denúncia a la comissaria dels Mossos d’esquadra només ens caldrà desplaçar-nos fins a Moià en comptes d’haver d’anar a Caldes de Montbui.

  Les dependències, que gaudiran d’una oficina d’atenció al ciutadà, estaran obertes tot l’any de les 7.00 a 23.00 hores. Fora d’aquest horari el servei es cobrirà des de la comissaria de Manresa.

 • FIBRA 3 de setembre de 2018 FIBRA ÒPTICA

  Properament s’iniciarà l’estesa de la xarxa per la fibra òptica. En els propers dies rebrem el projecte per part de l’empresa instal·ladora i una vegada tinguem la seva aprovació, es podrà començar a treballar. Si es compleixen els terminis establerts esprem que els veïns que ho vulguin puguin gaudir de la connexió amb fibra òptica abans d’acabar l’any!.

 • CALENDARI 23 de juny de 2018 PROGRAMACIÓ SARDANES 2018

  Programació de les Sardanes que tindrem aquest estiu 2018 organitzat per la Fundació Josep M. Anzizu, l'Agrupació Sardanita de Castellterçol, la Comissió de Festa Major i amb el Suport de l'Ajuntament de Castellterçol.  

   

   

 • Cartell 22 de gener de 2018 RECICLAR BÉ TÉ PREMI

  Gràcies a les deixalleries es poden reciclar i reutilitzar elements que ja no ens són útils a casa: residus per als quals no hi ha contenidors al carrer o un sistema de recollida domiciliària. Per això, hem engagat la campanya RECICLAR BÉ TÉ PREMI! 

  Segella totes les caselles que tens a sota i beneficia't d'un 10% de descompte en la quota d'escombreries de Castellterçol 2019!  

  Vine a l'Ajuntament i et farem entrega del fulleto 2018. 

 • PROJECTE 30 de novembre de 2017 UN PAS MÉS PER NOU EDIFICI INSTITUT-ESCOLA

  A Castellterçol, els 200 alumnes d'Educació infantil i Primària estan a l'edifici històric, que va construir-se ara fa uns 40 anys, i els 150 estudiants dels quatre cursos d'ESO estan en uns mòduls prefabricats. Com saben, els usuaris, entre les dues instal·lacions, hi ha uns 700 metres de distància i uns 10 minuts a peu compartint un únic espai de menjador. 

  Un dels grans objectius municipals de Castellterçol ha estat treballar amb tots els representants polítics, les membres del món educatiu local i els responsables dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central, per aconseguir consensuar una proposta del nou equipament educatiu que doni cabuda als alumnes castellterçolencs de 3 a 16 anys. Després de mesos de reunions, el passat 15 de novembre es va notificar des del Departament d'Ensenyament i davant la Consellera Comarcal d'Educació, que la acceptada pel projecte Institut Escola és l'ampliació de l'edifici actual. 

  ENHORABONA !!  

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49