Notícies

 • Portada 24 de juny de 2018 FESTA MAJOR 2018

  El 24, 25, 26, 27 i 28 d'agost  Castellterçol bull d’activitat i de gent. Estem de Festa Major , i això ens encanta!

  Els carrers i les places s’omplen de gegants i capgrossos, de balladors que porten ciris i almorratxes, de diables i diablets, de repics de campanes i samarretes de colors, de gent que fa el vermut i nens que dibuixen, de valsos i festa jove, de gent que fa esport o balla sardanes, d’alguns que van a dormir tard o d’altres que veuen néixer el sol.

  En definitiva, Castellterçol batega, ple de gent amb ganes de fer i ser la Festa.

  Ens hi voleu acompanyar?

 • cartell 23 de juny de 2018 AQUEST ESTIU, VIU L'ECOMUSEU

  Aquest estiu, viu l'ECOMUSEU.

  Descobreix les visites guiades que tenim a la comarca per a descobrir els punts de l'Ecomuseu. Rues curtes i de molt interès per saber més de nosatres. 

  Informació, al Consorci del Moianès (93.830.14.18) www.moianesmes.cat 

   

 • CALENDARI 23 de juny de 2018 PROGRAMACIÓ SARDANES 2018

  Programació de les Sardanes que tindrem aquest estiu 2018 organitzat per la Fundació Josep M. Anzizu, l'Agrupació Sardanita de Castellterçol, la Comissió de Festa Major i amb el Suport de l'Ajuntament de Castellterçol.  

   

   

 • Cartell 22 de gener de 2018 RECICLAR BÉ TÉ PREMI

  Gràcies a les deixalleries es poden reciclar i reutilitzar elements que ja no ens són útils a casa: residus per als quals no hi ha contenidors al carrer o un sistema de recollida domiciliària. Per això, hem engagat la campanya RECICLAR BÉ TÉ PREMI! 

  Segella totes les caselles que tens a sota i beneficia't d'un 10% de descompte en la quota d'escombreries de Castellterçol 2019!  

  Vine a l'Ajuntament i et farem entrega del fulleto 2018. 

 • PROJECTE 30 de novembre de 2017 UN PAS MÉS PER NOU EDIFICI INSTITUT-ESCOLA

  A Castellterçol, els 200 alumnes d'Educació infantil i Primària estan a l'edifici històric, que va construir-se ara fa uns 40 anys, i els 150 estudiants dels quatre cursos d'ESO estan en uns mòduls prefabricats. Com saben, els usuaris, entre les dues instal·lacions, hi ha uns 700 metres de distància i uns 10 minuts a peu compartint un únic espai de menjador. 

  Un dels grans objectius municipals de Castellterçol ha estat treballar amb tots els representants polítics, les membres del món educatiu local i els responsables dels Serveis Territorials d'Ensenyament a la Catalunya Central, per aconseguir consensuar una proposta del nou equipament educatiu que doni cabuda als alumnes castellterçolencs de 3 a 16 anys. Després de mesos de reunions, el passat 15 de novembre es va notificar des del Departament d'Ensenyament i davant la Consellera Comarcal d'Educació, que la acceptada pel projecte Institut Escola és l'ampliació de l'edifici actual. 

  ENHORABONA !!  

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49