Cas positiu en COVID-19 a l’Escola Bressol Municipal l’Espurna

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 08:30

El Departament de Salut de la Generalitat va notificar ahir tarda a la direcció del centre i a  l’Ajuntament de Castellterçol un cas positiu de Covid-19 d’una mestra de l’Escola Bressol Municipal l’Espurna. 

En confirmar-se el resultat, el Departament de Salut de la Generalitat ho va comunicar a la família i a la direcció del centre, que ha informat a les famílies per procedir al confinament de l’escola, tot i que ahir era el darrer dia lectiu del centre i no afectarà al funcionament de l’equipament.

El regidor d’Educació, Albert Obrero ha explicat que immediatament es van activar els protocols, “que ja tenim preparats i que marquen molt bé els passos que hem de seguir”. En segon lloc es va comunicar, per part del departament de Salut, a les famílies del centre que els infants han d’estar 10 dies aïllats, i a tots se’ls farà una prova COVID dimecres 23 de desembre al propi centre educatiu.

Des de l’Ajuntament es recorda que tots els centres docents del municipi estan preparats per fer front a la pandèmia, gràcies al treball conjunt dels centres, l’Ajuntament i la Generalitat i que l’Ajuntament s’ha bolcat per ajudar les escoles del municipi a implantar totes les mesures de seguretat i els protocols preventius per evitar contagis. L’objectiu prioritari és i ha estat assegurar que els centres educatius siguin entorns segurs i fer possible que cap escola tanqui per la COVID-19.

Des de l’ajuntament volem donar un missatge de confiança a les famílies. Els centres educatius estan fent una gran feina i tenen l’Ajuntament al seu costat per ajudar-los en tot allò que faci falta tal  com s’ha de demostrat.

Darrera actualització: 23.12.2020 | 08:04