Salutació de l'Alcalde

Estimats veïns i veïnes de Castellterçol,

És un honor dirigir-me a vosaltres com a alcalde del nostre estimat municipi. Com a representant d'aquesta comunitat, vull expressar el meu compromís i dedicació envers la nostra població. Des del primer dia que vaig assumir aquest càrrec, he estat treballant incansablement per millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes. Castellterçol té una riquesa cultural i històrica que mereix ser preservada i promoguda, i estic compromès a fer-ho de manera responsable i sostenible. 

El nostre ajuntament treballa de valent per garantir uns serveis públics de qualitat, una gestió eficaç dels recursos municipals i una participació ciutadana activa. Vull animar-vos a tots i totes a ser partícips en la presa de decisions locals i a fer-nos saber les vostres inquietuds i suggeriments. 

Estic totalment obert a la comunicació i al diàleg, i el meu equip i jo estem aquí per servir-vos. Estic compromès a treballar amb tots vosaltres per fer de la nostra comunitat un lloc encara millor per viure. 

Us convido a seguir de prop les notícies i esdeveniments municipals a través del nostre web oficial i a posar-vos en contacte amb l'Ajuntament per a qualsevol consulta o necessitat que tingueu. El vostre benestar és la meva prioritat. 

Moltes gràcies per la vostra confiança i suport. 

 

Toni Massot

Alcalde de Castellterçol

 

Darrera actualització: 16.10.2023 | 10:41
Darrera actualització: 16.10.2023 | 10:41