Activitats comunitàries

La regidoria de Drets Socials i Salut Pública ofereix setmanalment activitats comunitàries dirigides a persones majors de 18 anys. Les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia degut a la limitació d'aforament. Les inscripcions es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Què es fa a cada activitat?

  • Grup de dones: és un espai setmanal dedicat al lleure, la desconnexió de les obligacions i a les relacions interpersonals amb una dedicació d'una hora i mitja a la setmana durant el curs escolar. Gratuït. Per a dones majors de 18 anys. 
  • Benestar Personal: es tracta d'un taller definit com l’espai de “l’alegria de viure” on es fan exercicis divertits, per fer reflexionar, per relacionar-se, per cuidar-se i per passar una estona agradable que ajudi a millorar el benestar personal amb una dedicació d'una hora i quart a la setmana durant el curs escolar. Gratuït. Per a persones majors de 18 anys.
  • Fem salut: és un espai dirigit  on es treballen aspectes com l’equilibri, la coordinació, la postura entre altres a nivell general i un pla de treball individualitzat per millorar i/o prevenir lesions amb una dedicació d'una hora setmanal durant el curs escolar. Gratuït. Per a persones majors de 18 anys.
  • Country suau: destinat a les persones que tenen ganes de passar una bona estona aprenent a ballar a ritme de country, amb una dedicació d'una hora setmanal durant el curs escolar. Gratuït. Per a persones majors de 18 anys. Hi ha un grup d'iniciació i un grup de nivell avançat durant tot el curs. A mesura que les participants adquireixen els passos bàsics les canvien de grup.
  • Caminades saludables: caminades a ritme de conversa que promouen el benestar físic, la descoberta de l’entorn i el contacte social amb una dediació aproximada de dues hores a la setmana (segons la sortida, a vegades es fan per l'entorn de Castellterçol i a vegades per municipis veïns) durant el curs escolar. Gratuït. Per a persones majors de 18 anys.
  • Mantenim-nos actius!: destinat a persones que volen trobar-se per fomentar la relació social mitjançant trobades a l'aire lliure on es faran manualitats molt diverses com poden ser la creació de bancs per contemplar vistes del paisatge, cases per ocells, tallar branques que dificulten al pas per on vol anar el grup i gaudir de l'entorn, entre altres. Aquest grup, al fer les activitats a l'aire lliure, es trobarà únicament als mesos de primavera i de tardor, amb un proposta diària, ja que la resta de l'any, per la climatologia, no s'aconsella la seva activitat. Gratuït. Per a persones majors de 18 anys.

Per participar a qualsevol dels grups és imprescindible inscriure's prèviament a l'Ajuntament. Totes les activitats són gratuïtes.

Si amb l'oferta d'activitats no cobrim les teves necessitats i tens una proposta vine a l'Ajuntament, exposa-la i la valorarem.

Darrera actualització: 25.09.2023 | 06:57
Darrera actualització: 25.09.2023 | 06:57