Conversió a plataforma única d’un tram de la carretera de Granera

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 00:00

El projecte consisteix en la conversió a plataforma única d’un tram de la carretera BV-1245, i te per objecte millorar la seguretat del vehicles i vianants, millorar les condicions d’accessibilitat, i en conjunt, millorar la qualitat urbana d’aquesta part del municipi.

La Diputació de Barcelona, conjuntament amb l’Ajuntament de Castellterçol, ha iniciat amb data 6 d’abril de 2020, les obres esmentades en el tram de la carretera BV-1245, que es correspon a la carretera de Granera des del passeig de la Riba fins a la zona on hi ha ubicat l’espai lúdic de la Plaça dels Estudis, i que tindrà un termini d’execució de 6 mesos.

L’objectiu principal de l’actuació es la connexió de l’actual itinerari provinent dels equipaments municipals que envolten la carretera, per garantir la seguretat dels vianants, donant-lis prioritat al seu pas.

Les obres es duen a terme per la Diputació de Barcelona, titular de la carretera, qui assumeix el cost de la calçada i els serveis que la creuen, i l’Ajuntament assumeix el cost de les voreres i les parts laterals.

Darrera actualització: 07.04.2021 | 15:27