L’Ajuntament informa de la realització d’un simulacre a la Residència Josep Brugarolas

Dimarts, 28 de març de 2023

Es prega als ciutadans mantenir la calma si senten sirenes o veuen fum prop de la Residència

 

Demà dimecres 29 de març, a les 13 h, es realitzarà un simulacre a la Residència Josep Brugarolas. Aquesta acció consistirà en la simulació d’un incendi amb evacuació de 15 persones, i es durà a terme per tal de comprovar la capacitat de reacció i coordinació de tots els serveis implicats.

Segons la normativa vigent, es trucarà al 112 i al CECAT per notificar l'incident, i es farà servir fum i sirenes per simular l'alerta d'evacuació. Es prega als ciutadans que no es preocupin si escolten sirenes o veuen fum a prop de la Residència Josep Brugarolas durant la realització del simulacre, ja que es tracta d'una activitat programada i controlada pels Serveis Territorials a la Catalunya Central de Protecció Civil.

Des de l'Ajuntament de Castellterçol es vol recordar la importància de la prevenció i la preparació davant d'una situació d'emergència, i es destaca la col·laboració dels serveis implicats en la realització d'aquest tipus de simulacres, que contribueixen a garantir la seguretat i el benestar de tots els ciutadans.

Darrera actualització: 28.03.2023 | 18:21