Nous horaris i propostes d'activitats comunitàries

Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament, mitjançant la regidoria de Benestar social i Salut pública, readapta les diferents activitats per a complir amb les normes de seguretat.

La regidoria de Benestar social i Salut pública ofereix setmanalment fins a quatre activitats comunitàries dirigides a persones majors de 18 anys. Les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia degut a la limitació d'aforament. Les inscripcions es poden realitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

Enguany, les activitats s'han hagut d'adaptar per complir amb totes les mesures de seguretat sanitàries indicades per les autoritats, tant el límit màxim de persones per grup com les distàncies de seguretat. Per aquest motiu, s’ha ampliat el nombre de classes d’algunes activitats, desdoblant per exemple el grup de dones

  • Grup de dones: és un espai setmanal dedicat al lleure, la desconnexió de les obligacions i a les relacions interpersonals.
  • Benestar Personal: es tracta d'un taller definit com l’espai de “l’alegria de viure” on es fan exercicis divertits, per fer reflexionar, per relacionar-se, per cuidar-se i per passar una estona agradable que ajudi a millorar el benestar personal.
  • Fem salut: és un espai dirigit per un fisioterapeuta on es treballen aspectes com l’equilibri, la coordinació, la postura entre altres a nivell general i un pla de treball individualitzat.
  • Country suau: destinat a les persones que tenen ganes de passar una bona estona aprenent a ballar a ritme de country. Classes dirigides per Mª Carmen Cabañas i Joan Monferrer.
Darrera actualització: 06.10.2020 | 16:11