Participa a la pintura mural de l'ANLA!

Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 00:00

La iniciativa començarà aquest divendres 23 d'octubre i va dirigida a joves estudiants de batxillerat artístic de Castellterçol

Els i les joves de Castellterçol que estiguin estudiant el batxillerat artístic tenen ara una bona oportunitat per practicar i mostrar les seves dots en l'art. A partir de demà divendres 23 d'octubre i durant tres caps de setmana, fins al 8 de novembre, poden apuntar-se a participar a la pintura del mural de l’ANLA que pretén retre homenatge a totes les dones de Castellterçol que van treballar en el món del tèxtil i on les seves veus van ser silenciades pel soroll dels telers. És sabut que les dones van ser el motor de la historia industrial i de les economies familiars del nostre poble. Per aquest motiu, la il·lustració plasmarà els diversos oficis que duien a terme les treballadores a la fàbrica, com ara sortejadores, teixidores, filadores, metxeres, bitllaires, bataneres... i representarà les dones en acció.

Tots els i les estudiants de batxillerat artístic que estiguin interessats/des en participar, poden apuntar-se contactant al correu electrònic rodriguezll@diba.cat.

La pintada d’aquest mural forma part dels actes previstos en la declaració de l’any de les dones del tèxtil per aquest 2020.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 15:17