El Festival de Titelles del Moianès arribarà a Castellterçol el 16 i 17 de juliol

Divendres, 17 de juny de 2022 a les 11:50

La 6a edició portarà al Centre Espai Escènic els dos darrers espectacles del cicle d'enguany.

El 6è Festival de Titelles del Moianès es desenvoluparà del divendres 24 de juny al diumenge 17 de juliol 2022, amb 15 espectacles repartits per les 7 seus adherides enguany: L’Estany, Monistrol de Calders, Calders, Castellcir, Sant Quirze Safaja, Moià i Castellterçol.

En el cas del nostre poble, el Centre Espai Escènic acollirà els dos darrers espectacles de l'edició d'enguany. Serà el cap de setmana del 16 i 17 de juliol de 2022.

El dissabte 16 de juliol, a les 21.30 h, Farrés Brothers & cia oferirà la representació “Quanta, quanta guerra…”. És una adaptació de la novel·la de Mercè Rodoreda, pensada per a majors de 15 anys. Parla de la necessitat universal de volar del niu i conèixer món. Meravelloses paraules escrites fa quaranta anys, dites per un noi d’avui. Quan ets jove allà fora hi ha la guerra. I a casa tot és feixuc i fa pudor de resclosit. Allà fora hi ha la llibertat i tot és aire fresc. Adrià Guinart decideix fugir per anar a la guerra. La guerra és atracció per allò desconegut, és conèixer món, és descobrir l’amor i el sexe, però també la responsabilitat, l’ambició o la maldat, parcel·les d’un món adult que li provoquen rebuig.

L'endemà, diumenge 17 de juliol, a les 19 h, la companyia L'Estaquirot portarà l'espectacle infantil "En Jan Totlifan". És una obra de titelles tècniques mixtes, dirigida a infants a partir de 2 anys. El protagonista de la història és en Jan, un nen que de petit a casa li feien tot, així que no li calia aprendre a fer res si no volia… Quan es va fer gran va tenir un ajudant, en Nicolau, que també li feia tot. Però un dia, quan en Nicolau va tenir prou diners, va dir-li que se’n volia anar a viure tranquil a les Illes Verdes. En Jan no sabia viure sense ajuda: ni vestir-se, ni cordar-se les sabates, ni tan sols de menjar-se la sopa era capaç!

Per a més informació i futures entrades: http://www.animacions.org/festival-titelles-moianes.html

Darrera actualització: 17.06.2022 | 10:56