En marxa els treballs de millora a l’ANLA

Dilluns, 29 de gener de 2024

L’equip de govern persegueix l’objectiu de rehabilitar l’ANLA per a convertir-lo, en un futur, en un centre cívic on poder acollir-hi activitats socioculturals. En aquest sentit, s’ha iniciat una nova fase de treballs consistents en la reparació i renovació de les cobertes i teulades que encara quedaven pendents de reformar per tal d’eliminar-ne el fibrociment, eliminar les goteres, així com assegurar la solidesa de tota la coberta.

Per aplicar aquestes millores es procedirà a efectuar una renovació de tota la coberta vella i es repararan i renovaran també els encavallats i suports amb la finalitat de garantir la solidesa estructural a l’equipament.

La renovació de la coberta ve acompanyada de treballs d’adequació elèctrica dels espais, així com també una substitució dels finestrals per tal de reduir l’impacte acústic. Un cop finalitzades aquestes obres també es preveu completar l’actuació amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques, per tal de tendir cap a una major sostenibilitat i reduir els consums energètics d’origen no renovable, ajudant també a reduir les despeses en aquest concepte.

Els treballs descrits corresponen a millores de l’edifici i la seva conservació, però en paral·lel s’està treballant amb els usos de l’equipament a partir del procés participatiu que es va dur a terme l’any passat amb l’objectiu de definir col·lectivament quins i com han de ser els usos d’aquest espai municipal. En aquest sentit, està previst continuar els treballs participatius per concretar les diferents idees que hi ha sobre la taula amb la voluntat que l’ANLA sigui un equipament ple d’activitat.

Aquesta intervenció a l’ANLA s’allargarà durant prop de 6 mesos i està dotada d’un pressupost de 304.983 €. Durant el temps d’execució de les obres, i quan sigui necessari, es procedirà a reubicar en la mesura del possible les entitats que actualment realitzen activitats en aquest espai.

Darrera actualització: 29.01.2024 | 15:56