La Festa Major, una espurna d'alegria!

Divendres, 6 d'agost de 2021 a les 00:00

Del 19 al 28 d'agost, Castellterçol gaudirà d'unes 45 activitats incloses dins el marc de la Festa Major local.

La Festa Major de Castellterçol és a tocar. Un any més, l'alegria i les activitats lúdiques i culturals tornaran a apoderar-se dels carrers del poble durant més d'una setmana. Amb prop de 45 activitats repartides en els 10 dies de la Festa Major, hi haurà moments i experiències relacionades amb l'esport, amb la música, el teatre, la gastronomia, la literatura i molt més!

Malauradament, aquesta Festa Major ve marcada encara per la pandèmia i, per tant, tots els actes estaran subjectes a la normativa anti-Covid-19 vigent en cada moment, però el que es pretén des de la Comissió de Festa Major i des de l'Ajuntament és que, amb seguretat, aquesta Festa Major de Castellterçol torni a esdevenir un punt de trobada amb tots els amics i amigues, familiars, veïns i veïnes que trobem any rere any pels nostres carrers en aquestes dates i poguem compartir moments d'alegria tots plegats.

Alguns espectacles requeriran d'inscripció prèvia i caldrà reservar entrades. Aquest procés es pot fer mitjançant un clic en el botó següent:

El programa sencer es pot consultar a la documentació adjunta a aquesta notícia.

Darrera actualització: 06.08.2021 | 08:19