L'Ajuntament amplia l'horari del cementiri municipal amb motiu de Tots Sants

Dimecres, 28 d'octubre de 2020 a les 08:00

L'objectiu és afavorir una afluència de gent més escalonada, es vol afavorir l'assistència esglaonada de persones a l'equipament

Des del passat 24 d’octubre fins al diumenge, 1 de novembre, el cementiri municipal ampliarà el seu horari d'obertura, des de les 10 h fins a les 18 h de manera ininterrompuda, amb l'objectiu d'evitar que el dia de Tots Sants s'hi produeixin aglomeracions. 
En època de pandèmia, es recomana a la ciutadania que visiti el cementiri en els dies previs o posteriors al mateix dia de Tots Sants, i a l'equipament s'han adoptat tot un seguit de mesures per contenir els contagis de Covid-19: l'aforament serà limitat al 50%, tal com ha decretat la Generalitat i es controlarà l'accés de persones.

Recordeu que és obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte per a persones que n’estiguin exemptes per motius de salut. Els infants menors de 6 anys també n’estan exempts. Cal evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca amb les mans. A més, les persones podran acostar-se a dipositar flors en els nínxols mantenint les mesures d’higiene i respectant sempre la distància interpersonal entre no convivents. Per fer-ho, es recomana l’ús de desinfectant hidroalcohòlic abans i després de l’ofrena.

Darrera actualització: 28.10.2020 | 08:18