Millorem la gestió dels residus de Castellterçol

Dilluns, 8 de gener de 2024

L’Ajuntament i el Consorci per a la Gestió dels Residus posen en marxa, el proper 14 de gener, un nou calendari de recollida porta a porta i l’habilitació d’una àrea d’emergència annexa a la deixalleria del poble, amb accés restringit a les persones residents de Castellterçol. 

Els objectius d’aquesta actuació són eliminar els abocaments incontrolats que es produeixen actualment al punt d’emergència existent, optimitzar i millorar l’eficiència del servei de recollida i reduir costos. 

Aquesta nova àrea d’emergència serà un complement al servei de recollida porta a porta, tot fent-lo més eficient a nivell tècnic i ambiental. El seu ús estarà regulat segons les freqüències d’ús màximes que us indiquem a continuació:

  • Habitatges domèstics: màxim dues vegades al mes
  • Grans productors: màxim dues vegades a la setmana
  • Habitatges disseminats: sense restricció (sense servei de recollida porta a porta)

Com funciona aquest sistema?

Per a efectuar l’obertura de la porta d’accés de l’àrea d’emergència, es requereix la prèvia identificació del/la titular de l’immoble i l’acceptació de la política de privacitat. Aquesta identificació és personal i intransferible.
Cal que feu la lectura del codi QR del dispositiu d’accés i, tot seguit, us identifiqueu a l’App- web, indicant la ID i clau d’accés que trobareu a les cartes informatives que se us ha fet arribar des de l’Ajuntament. Aquest procés requereix telèfon intel·ligent amb càmera. En cas de no disposar-ne, podeu sol·licitar una targeta física a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Si teniu algun dubte relacionat amb el funcionament del nou sistema de recollida de residus, podeu contactar amb l’Ajuntament o bé trucar al telèfon 93 665 10 89 en cas que us trobeu amb algun problema tècnic per accedir a la nova àrea d’emergència. 
Des de l’Ajuntament us demanem disculpes per les possibles molèsties que aquest canvi us pugui ocasionar i us agraïm a l’avançada la vostra implicació i col·laboració.

Darrera actualització: 8.01.2024 | 08:44