Obert el concurs de fotografia pel calendari municipal del 2021

Dimecres, 6 de maig de 2020

La temàtica del concurs seran aquelles imatges que representin Castellterçol i les diferents formes de l’aigua.

L’Ajuntament de Castellterçol convoca un concurs de fotografia amb la finalitat d’il·lustrar el calendari del municipi per l’any 2021. Aquest concurs està obert a totes les persones aficionades a la fotografia, de qualsevol edat i procedència, i cadascú pot presentar un màxim de 5 fotografies inèdites, que no s'hagin presentat a cap altre concurs.

La temàtica del concurs són aquelles imatges que representin Castellterçol i les diferents formes de l’aigua. L’aigua dóna vida al nostre poble. Podeu fer fotos de fonts, basses, torrents, poues de gel, poues de neu, safarejos. També paisatges de pluja o neu, piscines, abeuradors d’animals, pagesos regant l’hort, berenars a la font... totes aquelles formes que l’aigua té la sorprenent capacitat d’adoptar. Poden ser dins del poble o dels afores, però sempre s’ha de certificar que la fotografia s’ha fet a Castellterçol.

Els participants tenen temps de presentar les seves fotografies al correu calendaricastell@gmail.com fins el dijous 29 d’octubre de 2020. Totes les fotos han de ser en forat apaïsat, sense marca d'aigua ni identificació.

Totes les bases queden especificades en el document adjunt a aquesta notícia.

Darrera actualització: 7.05.2020 | 11:34