Participa a les activitats del 8M!

Dijous, 4 de març de 2021 a les 00:00

El Dia Internacional de la Dona, el dilluns 8 de març, tornarà a ser un focus d’activitats al nostre poble.

Al voltant de la data assenyalada seran moltes les activitats que es faran per a tots els públics

El centre de totes les activitats serà el dilluns 8 de març. En aquesta data es llançarà una enquesta prèvia a un taller online sobre sexualitat femenina. L’objectiu del taller serà trencar falsos mites i tabús al voltant de la sexualitat de la dona. Amb l’enquesta es preguntarà a la població què li agradaria saber o quins dubtes té. El dia 16 de març, a les 21.30 hores, seguint la informació recollida amb l’enquesta, es farà la xerrada-taller, que estarà oberta a dones però també a homes que vulguin aprendre. Per a les persones interessades que vulguin mantenir l’anonimat, es podrà participar sense càmera ni micròfon i no es requerirà inscripció, es farà publicitat de l’enllaç.

El mateix dilluns 8 de març, a partir de les 19.30 hores, es farà una tertúlia poètica per la qual es requerirà inscripció prèvia a l'Espai de Lectura.

Paral·lelament, es vol recordar que l’Espai de Lectura compta amb un fons de 60 llibres i contes que tracten l’aspecte del gènere. Els llibres, que estan disponibles com a préstecs durant tot l’any, s’aniran recomanant a partir del dia 8 de març i durant la resta de l’any mitjançant les xarxes socials.

A més, en una data encara per concretar es repetirà el taller d’autodefensa feminista que en altres ocasions ja s’ha fet amb molt èxit. Es farà a les Escoles Velles i per participar-hi serà imprescindible inscriure’s prèviament al punt jove El Kastell- SIOAJ. Aquest serà un taller, lògicament, exclusiu per a noies i dones.

Finalment, el Dia Internacional de la Dona també es treballarà tant des de l’Institut Escola Castellterçol, amb treballs a l’aula, com des del Grup de dones. En tots dos casos es faran activitats relacionades amb el gènere al voltant d’aquesta data.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 11:59