Programa d'arranjament d'habitatges per a la gent gran

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00

És un programa d'ajuts de la Diputació per a la realització de petites reformes d'adaptació funcional i per a la instal·lació d'ajudes tècniques als habitatges.

L'Ajuntament de Castellterçol participa aquest any al Programa d'arranjament d'habitatges per a la gent gran de la Diputació de Barcelona. Es tracta d'una línia d'ajuts per fer arranjaments a habitatges que vagin relacionats amb la millora de l'accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica dels habitatges. Així, es poden fer algunes reformes en banys, en cuines, o generals per millorar la mobilitat i accessibilitat o l'estalvi energètic.

En concret, el Programa s'adreça a:

  • Persones de 65 anys o més, preferentment amb discapacitat, en situació de dependència o amb insuficiència de recursos econòmics.
  • Persones més grans de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran.
  • Persones menors de 65 anys amb necessitats especials pel que fa a la seva capacitat física o psíquica per a desenvolupar les activitats de la vida diària dins la llar (no és imprescindible certificació del grau de discapacitat).

Totes les persones interessades poden presentar sol·licitud abans del 23 de juny. Per fer-ho, cal anar a l'Ajuntament demanant cita prèvia (trucar al telèfon 93.866.61.88)

Darrera actualització: 09.06.2020 | 11:45