Torna la Fira de Fires

Dilluns, 2 d’octubre de 2023

De 9 a 15 hores a la plaça dels Estudis, la plaça Vella, la zona del carrer de Bellver, la plaça Jaume Cabrera i la plaça Prat de la Riba

El proper diumenge 15 d’octubre torna a Castellterçol la Fira de Fires, una jornada enfocada a promoure el sector primari i els petits negocis artesanals, tant de la comarca com de la resta de Catalunya. Es fa, de 9 a 15 hores, a la plaça dels Estudis (Fira dels ramaders), la plaça Vella (Fira de brocanters), la zona del carrer de Bellver, la plaça Jaume Cabrera (Fira d’artesans) i la plaça Prat de la Riba (Fira del bolet).

A més de les tradicionals parades en format de mercat, hi haurà també diverses activitats, com per exemple una degustació popular de bolets acompanyats de botifarra i cansalada, un espectacle de falconeria i una mostra d’oficis com el de ferrador, filador amb roda mecànica i cisteller. També activitats ambientades en el món rural, com una esquilada en directe o una caravana de ruquets. I pels més petits hi haurà una atracció infantil i jocs tradicionals.

Des de l’Ajuntament us convidem a venir i a participar-hi!

Darrera actualització: 2.10.2023 | 21:17