Torna la programació professional d’arts escèniques a “El Centru”

Divendres, 10 de juliol de 2020 a les 00:00

Castellterçol torna a apostar per la cultura malgrat els moments de dificultat i acollirà espectacles de diferents disciplines artístiques com teatre, música i dansa.

Castellterçol demostra de nou ser un municipi que aposta per la cultura. Tot i els moments de dificultat que s’han viscut darrerament per la pandèmia de la Covid-19, i que encara no han acabat, l’Ajuntament i la regidoria de Cultura tiren endavant amb la nova temporada de programació professional d’El Centru. En la mesura del possible, i sempre complint amb totes les normatives i restriccions que siguin indicades pels governs català i espanyol, El Centru continuarà el seu camí per esdevenir tot un referent de la cultura en la Catalunya Central.

Aquesta nova temporada de programació inclou fins a 5 espectacles de diferents disciplines artístiques, com el teatre, la música i la dansa. Tot i així, la primera d’elles, l’actuació musical de Les Bowings, tindrà lloc al Bosquet de can Sedó i no pas al propi Centre Espai Escènic. Serà el diumenge 23 d’agost, a les 22 h del vespre. Les altres quatre actuacions programades, una per cada mes, sí tindran lloc a l’espai habitual, a El Centru.

Si a l’agost serà el torn de la música dels anys 20 de la mà de Les Bowings, el mes de setembre serà el torn del teatre, amb la comèdia 'Les coses excepcionals', protagonitzada per l’actor Pau Roca. Sota la direcció de Sixto Paz Productions, la història parla d’allò que estem disposats a fer pels que estimem.

'After the party' és el nom de l’espectacle del mes d’octubre. Thomas Noone portarà la seva dansa a Castellterçol amb aquest número amb el qual va ser finalista als Premis Max com a Millor Intèrpret Masculí de Dansa. Serà el dissabte 17 d’octubre a les 21 h.

Al novembre tornarà a tenir protagonisme el teatre, de la mà d’Els Pirates Teatre, que portaran 'La Mascarada', una comèdia que parla de relacions familiars i socials, d’aparences i realitats, on cadascú porta la seva pròpia màscara. La representació serà el dissabte 28 de novembre a les 21 h.

I, per últim, el dissabte 12 de desembre, el nou cicle de programació professional d’El Centru tancarà amb un cabaret de The Feliuettes anomenat ‘Akelarre’. En aquest cabaret, l’espectador serà interpel·lat, deixant a l’aire qüestions sobre el món que els ha tocat viure a les protagonistes i sobre com transformar-lo sent dones.

Darrera actualització: 14.07.2020 | 10:37

Imatges

programació