Tornen els Gegants a Castellterçol

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

Aquest diumenge 8 de maig la Colla de geganters i grallers farà una jornada plena d'activitats per apropar la cultura gegantera i fer créixer la família

La Colla de geganters i grallers de Castellterçol ha organitzat pel pròxim 8 de maig una jornada plena de tallers i activitats relacionades amb la cultura gegantera. La jornada té com a objectiu apropar l'escalfor geganter i animar a tothom a formar part de la gegant família.

Els actes començaran a les 10.30 h quan en Paré aplegui tots els nans fent una cercavila pels carrers del centre del poble fins a les portes de les Arrels. Allà podreu accedir als Jardins de Cal Recader on hi haurà diferents tallers relacionats amb els gegants del nostre poble, com ara un de pintar i retallar titelles dels capgrossos, un d’escultura en directe, un amb música del Gegants i Nans de Castellterçol o un altre per provar de convertir-te en tot/a un/a geganter/a i provar els Gegants!  A més, hi haurà també una tertúlia gegantera amb Ràdio Castellterçol. Finalment, al migdia hi haurà un vermut musical.

Els nostres gegants i nans ja estan escalfant motors per passejar arreu dels municipis tot celebrant cercaviles i altres activitats culturals, però la colla necessita persones que vulguin continuar amb la tradició!

Us animem a tots a venir i conèixer una mica més la tradició gegantera que ens envolta, us esperem!

Darrera actualització: 02.05.2022 | 16:21

Imatges