Cultura

Notícies

 • 8 de de març de 2024 SUBVENCIONS A ENTITATS 2024: Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats sense ànim de lucre

  L'Ajuntament de Castellterçol anuncia la convocatòria de subvencions per a entitats sense ànim de lucre per a l'any 2023. La convocatòria s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 5 d'abril.

  Les entitats interessades han de tenir en compte que és imprescindible haver justificat l'anterior subvenció, si n'han rebut, per poder optar a una nova. A més a més, per sol·licitar la subvenció, cal utilitzar els models d'instància de sol·licitud de subvenció, que es poden obtenir també a l'Ajuntament.

  Per tant, s'insta a totes les entitats del municipi a no deixar-ho per última hora i presentar les sol·licituds dins del termini establert per a optar a aquestes subvencions. Aquesta és una oportunitat important per a les entitats sense ànim de lucre del municipi per aconseguir suport financer per al seu treball i activitats.

  Podeu accedir al tràmit a través d'aquest enllaç.

 • 7 de de novembre de 2023 RUTA DE LES BRUIXES Ruta de les bruixes

  El proper 26 de novembre tindrà lloc una nova ruta pas a pas, en memòria de les dones sàvies assassinades. 

Darrera actualització: 3.08.2016 | 09:48