Grups municipals i notícies

  • Castell en Positiu - CeP

    Som una coalició d'electors nascuda a Castellterçol l'any 2014. Un grup obert format per veïnes i veïns del poble i centrat en Castellterçol i la Comarca del Moianès. Entenem la política com una eina col·lectiva de participació ciutadana per fer possibles les coses; amb les persones, l'educació i la cultura al centre, escoltant totes les veus, dialogant, planificant, sense hipotecar el poble, amb mirada a curt, mig i llarg termini.

  • Connectem Castellterçol

    Som CONNECTEM CASTELLTERÇOL, la llista més votada a les eleccions municipals del 28 de maig a Castellterçol. Volem construir un poble acollidor que miri el present i el futur, sense oblidar el passat. Un lloc on vingui de gust quedar-se pel seu encant, pels seus costums i per la seva gent. En definitiva el Castellterçol que totes i tots ens mereixem!

  • ERC Castellterçol

    Esquerra Republicana de Castellterçol torna a l'Ajuntament després d'un parèntesi d'absència. Amb un lideratge renovat i tot un equip de persones que representen la pluralitat i la diversitat de Castellterçol tornem a l'ajuntament per aportar el feminisme, la defensa dels drets fonamentals, la lluita contra el racisme i les ganes de transformar Castellterçol!

Darrera actualització: 2.10.2023 | 15:41
Darrera actualització: 2.10.2023 | 15:41