Sender entre Castellterçol i Castellcir

Entre els dos pobles hi ha, aproximadament, uns tres quilòmetres de distància. Paral·lel a la carretera, s'ha arranjat un camí per a la gent que vol fer el recorregut a peu o amb bicicleta. El sender entre Castellterçol i Castellcir és molt agradable i fàcil. De sorra premsada, està equipat amb algunes baranes de fusta i pals amb senyals reflectants, per qui el vol fer de nit. També hi ha bancs per poder descansar una estona.
A Castellterçol, el punt d'inici és a l'encreuament de carreteres de Moià i Granera. També es pot agafar davant del Centre d'Atenció Primària, el CAP. En sentit Castellcir, el sender fa una lleugera pujada. A partir del camp de futbol hi ha unes bones vistes de l'altiplà del Moianès i el Pirineu, els boscos de Puig Castellar i Pregona, el Pujolet i tot el poble de Castellterçol. Més endavant el camí passa a tocar dels camps on pastura el bestiar dels masos de la Vall i la Vall-Llosana, i després travessa un alzinar. En arribar a Castellcir podem decidir entrar a visitar el poble o bé seguir recte fins al parc de La Quintana.
Aquest camí és molt popular perquè no és gens difícil de fer. Sol estar molt concorregut per famílies, gent gran, corredors, ciclistes de tots els nivells... També és un molt bon lloc per a l'observació d'ocells. I els aficionats a la cerca de tresors, el Geocaching, hi poden buscar nou amagatalls molt ben camuflats.

Què és el Geocaching o Geocerca: https://ca.wikipedia.org/wiki/Geocerca 

 

Horari:  
Darrera actualització: 20.06.2017 | 00:23