Piscina municipal

Dues piscines a l'aire lliure una de gran i un altre de petita. Té dos vestidors, servei d'elevador per facilitar l'accés a l'aigua, infermeria i bar. A l'estiu es fan curses de natació i altres activitats (inflables, concerts, cinema a la fresca...).

Estiu 2020:

Les particularitats d'aquesta campanya d'estiu faran que s'estableixin dos torns horaris fins a omplir l'aforament de la gespa: de les 10 a les 14.30 h, i de 15 a 20 h. Es podrà entrar a qualsevol moment d'un torn (sempre que l'aforament ho permeti), i es podrà sortir de la instal·lació en el moment que es desitgi i sempre, obligatòriament, a l'acabar l'horari del torn.

Pel que fa a aquest aforament podran entrar fins a 200 persones a partir del 24 de juliol. Aquest és l'aforament limitat per garantir la distància de seguretat. El socorrista regularà l'aforament dels vasos.

Al web municipal s'activarà un comptador a la web perquè a temps real es conegui el nombre de persones que hi ha dins la instal·lació, facilitant la planificació dels socis per evitar viatges innecessaris a la piscina.

La piscina tindrà les restriccions d'aforment que marqui l'òrgan comptent.


Carretera de Moià, s/núm - 08183 Castellterçol - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
Temporada d'estiu
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 23.07.2020 | 18:52