Residència Josep Brugarolas

Més de cent anys d’experiència avalen la Residència Municipal que ofereix la possibilitat de seguir gaudint de la vida en un entorn privilegiat,amb les mateixes comoditats que a casa però sabent que es comptarà amb l’ajuda dels millors professionals.

Residència geriàtrica que disposa de 10 places privades i 49 concertades amb l'ICASS. Oferim una àmplia atenció general per totes les activitats bàsiques de la vida diària , serveis d'atenció especialitzada: mèdic, psico-social, rehabilitador. Rodejat per 2000m2 de jardí.

Serveis 

Atenció sanitària (metge i infermera), atenció psicosocial (psicòleg, assistent social, terapeuta ocupacional, educadora social i fisioterapeuta), servei de cuina, bugaderia, perruqueria i podologia. Amplia sala de rehabilitació.

Activitats

Manualitats, gimnàstica, bingo, celebració de festes tradicionals i locals, excursions, activitats intergeneracionals (expliquem contes als més menuts, compartim la setmana cultural amb l'escola i fem manualitats i jocs amb Mans Unides.

L'entorn

Situada al centre del poble de Castellterçol i a prop dels principals camins que voregen el municipi. Disposa d’un jardí privat de mes de 2.000m2. Castellterçol es troba a mitja hora de Vic, Granollers i Manresa i a tres quarts d’hora de Barcelona.

Horari:  
Darrera actualització: 05.06.2017 | 21:57

Imatges

Habitacions Estances