Aprèn a gestionar la cultura en totes les seves vessants a través del Consell Comarcal del Moianès

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 00:00

Et proposem quatre formacions diferents relacionades amb l'àmbit cultural adreçades tant a professionals com a la ciutadania

La cultura és un àmbit que està canviant ràpidament a causa de la digitalització dels processos. És per això que des del Consell Comarcal del Moianès proposem quatre càpsules formatives d'àmbit cultural a càrrec d'experts en la matèria. L'objectiu és conèixer millor els instruments que disposem per gestionar esdeveniments o altres activitats de caràcter cultural.

Proposem quatre formacions diferents: disseny i formulació de projectes culturals, marc legal i jurídic de les organitzacions culturals, protecció dels drets de propietat intel·lectual i món digital i, per últim la gestió financera de projectes culturals.

Totes aquestes formacions es faran en format en línia de 18.30 h a 20.30 h. Per assistir a qualsevol d'aquestes, cal que ompliu aquest formulari i automàticament s'enviarà un enllaç de Zoom per accedir a la formació. Es tracten de continguts gratuïts adreçats tant a professionals del sector com a la ciutadania. Consulta el cartell per obtenir tota la informació sobre les dates.

Us esperem!

Darrera actualització: 13.05.2022 | 15:43