Aquest Sant Jordi el celebrem des de casa

Divendres, 17 d'abril de 2020 a les 00:00

L’objectiu del Sant Jordi 2020 és treure experiències per viure i recordar sempre en una situació excepcional que viu el país.

L’Ajuntament de Castellterçol, a través de la regidora de Cultura, proposa a les entitats i agents socials, així com a la ciutadania, de celebrar un Sant Jordi 2020 virtual.

Així doncs, i malgrat aquesta proposta, la programació tradicional prevista inicialment per Sant Jordi, amb les parades de venda de llibres i roses o, entre d'altres, seran reprogramades en una nova data quan finalitzi el confinament. En aquest sentit, seguint el criteri del Gremi de Llibreters de Catalunya, i d'acord amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, s'ha acordat, a nivell nacional, que de cara a l'estiu, el 23 de juliol, es convocarà un Dia del Llibre amb caràcter extraordinari, que permeti al sector treure de nou les parades al carrer.
Ara, per al Sant Jordi virtual aquest abril, l’Ajuntament engegarà a través de les xarxes socials també un concurs de fotografies o vídeos relacionats amb Sant Jordi. Les imatges es podran enviar amb l’etiqueta #SantJordiCastellterçol20

La iniciativa està oberta a tothom. Fes una foto a la decoració del teu balcó, Grava't fent la lectura d’un poema o un fragment d’una novel·la i etiqueta-ho amb #SantJordiCastellterçol20.

Tot i el confinament celebrem el nostre Sant Jordi i no deixem perdre les tradicions!

Darrera actualització: 17.04.2020 | 14:15