Recollida selectiva porta a porta

L’Ajuntament i el Consorci per a la Gestió dels Residus van posar en marxa, des del 14 de gener de 2024, un nou calendari de recollida porta a porta i l’habilitació d’una àrea d’emergència annexa a la deixalleria del poble, amb accés només per a persones residents de Castellterçol.

Els objectius d’aquesta actuació són eliminar els abocaments incontrolats que es produeixen al punt d’emergència, optimitzar i millorar l’eficiència del servei de recollida porta a porta i, finalment, reduir els costos del servei de recollida de deixalles en general.

La nova àrea d’emergència és un complement al servei de recollida porta a porta, tot fent-lo més eficient a nivell tècnic i ambiental. L'àrea d'emergència està regulada segons les freqüències d’ús que s'indiquem a continuació:

  • Habitatges domèstics: màxim quatre vegades al mes
  • Grans productors: màxim dues vegades a la setmana
  • Habitatges disseminats: sense restricció (sense servei de recollida porta a porta)

 

Com funciona l'àrea d'emergència?

Per a efectuar l’obertura de la porta d’accés de l’àrea d’emergència, es requereix la prèvia identificació del/la titular de l’immoble i l’acceptació de la política de privacitat. Aquesta identificació és personal i intransferible. Cal que feu la lectura del codi QR del dispositiu d’accés i, tot seguit, us identifiqueu a l’App- web, indicant la ID i clau d’accés que trobareu a les cartes informatives que se us ha fet arribar des de l’Ajuntament.

Aquest procés requereix telèfon intel·ligent amb càmera. En cas de no disposar-ne, podeu sol·licitar una targeta física a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Si teniu algun dubte relacionat amb el funcionament del nou sistema de recollida de residus, podeu contactar amb l’Ajuntament o bé trucar al telèfon 93 665 10 89 en cas que us trobeu amb algun problema tècnic per accedir a la nova àrea d’emergència. 
 

Darrera actualització: 29.01.2024 | 15:01