Convocatòria per a la concessió d'ajuts econòmics del Consell Comarcal per als i les professionals culturals i artístics de la comarca per a la seva participació en un festival cultural

Dimecres, 28 de juliol de 2021 a les 00:00

S'obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts econòmics per al foment de la cultura comarcal en el marc d'una col·laboració entre el Consell Comarcal del Moianès i  els /les professionals culturals i artístics de la comarca per a la seva participació en un festival cultural del Moianès.

Persones beneficiaris/àries:

Persones treballadores autònomes o empreses de l’àmbit cultural i artístic vinculats a la comarca del Moianès:

o  Que tinguin domicili fiscal, centre de treball o activitat econòmica acreditada al Moianès o,

o  Que siguin residents a qualsevol dels deu municipis del Moianès, requisit que caldrà acreditat mitjançant certificat d’empadronament.

 

Característiques del Festival:

·        Es seleccionaran 25 propostes culturals tant de les arts escèniques (teatre, dansa, titelles, circ...) com de les arts visuals (pintura, escultura, ceràmica...) i musicals (concerts...)

·        Les actuacions i/o activitats seran en format presencial en llocs i espais d’interès patrimonial dels diferents municipis de la comarca, i en paral·lel seran també gravades i retransmeses pel Canal de You tube del Consell.

·        El format de les actuacions seran càpsules de 30 minuts de durada

·        Les actuacions i/o activitats es celebraran i programaran espaiades fins a desembre 2021

 

Dotació econòmica:

·        400 € per cada una de les propostes seleccionades que es comprometin a participar en el Festival Cultural “CCMoianès Cultura Inquieta” a través d’una actuació o activitat.

 

La cultura és un dret que com a comarca es vol promocionar i protegir, motiu pel qual s’ha considerat oportú i necessari organitzar el Festival referenciat per tal de difondre i promocionar les arts visuals, escèniques i musicals, en el sentit més ampli, de la comarca del Moianès.

Termini de presentació fins al 16 d'agost. Tota la informació i documentació a entregar en aquest enllaç

Darrera actualització: 28.07.2021 | 12:23