Un Sant Jordi amb convidats d’honor

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:00

Enric Casasses, darrer Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, i la filòloga Agnès Prats participaran en un acte sobre l’escriptor Eduard Girbal.

Després d’un Sant Jordi 2020 amb confinament domiciliari, Castellterçol podrà celebrar aquest Diada de Sant Jordi 2021 amb personalitats de luxe. El mateix divendres 23 d’abril, l’Espai de Lectura oferirà un acte amb Enric Casasses, darrer Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, i Agnès Prats, filòloga curadora inexorable de textos catalanescs, que servirà per reivindicar la memòria de l’escriptor Eduard Girbal Jaume.

L’escriptor ha passat molts anys desapercebut i redescobrirem la seva obra gràcies a la tasca d’Edicions de 1984 i d’aquests filòlegs incansables. L’acte, que portarà el nom de Girbalada, se centrarà en l’obra La reencarnació de la Matèria i altres relats. Es farà a partir de les 17 h  als jardins de Cal Recader.

Altrament, durant tota la setmana del 17 al 25 d’abril, la Llibreria Yup’is celebrarà la setmana del llibre. Hi haurà més títols dels habituals a la llibreria i aplicarà un 10% de descompte en totes les compres. A més, si la meteorologvia ho permet, el divendres 23 d’abril posarà una parada a l’exterior.

Finalment, l’Institut Escola Ramona Calvet també ha organitzat activitats. El dijous 22 d’abril, de 9 a 13.30 h, l’alumnat farà lectura de contes a l’exterior, en espais com el Bosquet de Can Sedó, Escoles Velles, a la plaça del Centre Espai Escènic, etc. L’endemà, 23 d’abril, de 15 a 17 h de la tarda, es farà una sessió de contes al Bosquet de Can Sedó.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 11:41