Nova actualització de les mesures anti-Covid-19

Dijous, 11 de març de 2021

El govern ha anunciat aquest dijous novetats que entraran en vigor el proper dilluns, 15 de març.

Entre les més destacades hi ha la mobilitat. El confinament comarcal passarà a ser autonòmic, sempre i quan els desplaçaments es facin només amb persones de la mateixa bombolla de convivència. Per a grups de diferents bombolles de convivència, es mantindrà el confinament comarcal.

En segon lloc, també hi haurà novetats pel que fa al comerç, ja que les botigues i comerços no essencials de menys de 800m2 podran tornar a obrir tota la setmana, inclosos els caps de setmana. L'única limitació és que no podran superar el 30% del màxim aforament permès.

Tercer, en l'àmbit esportiu es permetran totes les competicions esportives i, a excepció de les competicions estatals, internacionals i professionals hi podrà haver públic amb mesures com seient pre-assignat.

A més, s'obrirà parcialment l'activitat a les sales de joc i en cultura es podran realitzar gales, entregues de premis i festivals.

Finalment, seguiran vigents tant la prohibició d'obrir la restauració a partir de les 17 hores (excepte servei a domicili o per emportar), com el toc de queda nocturn (de 22 a 06 h).

Darrera actualització: 11.03.2021 | 16:17