Canvi de l’aforament de la piscina per motius de seguretat a partir del 24 de juliol

Dijous, 23 de juliol de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Castellterçol, seguint en la direcció de millora de seguretat de tots els veïns i les veïnes, veu necessari la modificació de l’aforament de la instal·lació de la piscina municipal, que a partir de demà divendres 24 de juliol passarà a ser de 200 persones. 

La piscina és un lloc d’oci i per la seva activitat hi ha moments que no es pot portar la mascareta, fent que la mesura de la distància personal sigui indispensable, i, per això, amb la intenció d’augmentar la seguretat, ha valorat necessària aquesta mesura perquè cada banyista disposi de més espai.

El nou aforament serà:

Dins el recinte: 200 persones.

Zona de gespa natural: 160 persones com a màxim, repartides en els quatre quadrants marcats (40 persones per quadrant). Cal que entre persones hi hagi la distància de 1,5 metres llevat entre persones  d’una mateixa unitat familiar, que han d’estar juntes i guardar la distància de 1,5 m entre el grup i la resta de persones.

Zona gespa artificial: 20 persones com a màxim. Cal que entre persones hi hagi la distància de 1,5 metres llevat entre persones  d’una mateixa unitat familiar, que han d’estar juntes i guardar la distància de 1,5 m entre el grup i la resta de persones.

Zona de la terrassa: 20 persones com a màxim. Cal que entre persones hi hagi la distància de 1,5 metres llevat entre persones  d’una mateixa unitat familiar, que han d’estar juntes i guardar la distància de 1,5 m entre el grup i la resta de persones.

Zona de platja: és una zona de pas, no està permès quedar-s’hi llevat que sigui per vigilar a infants que estan dins el vas. En aquest cas és obligatori l’ús de mascareta.

Vestuaris d’homes: es recomana no utilitzar-lo i en el cas d’haver-ho de fer com a màxim hi poden haver 3 persones que han de guardar la distància de seguretat de 1,5 metres i no poden fer ús de les dutxes. Tant a l’entrada com a la sortida cal fer ús del gel hidroalcohòlic.

Vestuaris de dones: es recomana no utilitzar-lo i en el cas d’haver-ho de fer com a màxim hi poden haver 3 persones que han de guardar la distància de seguretat de 1,5 metres i no poden fer ús de les dutxes. Tant a l’entrada com a la sortida cal fer ús del gel hidroalcohòlic.

Bar: un client, la resta han d’esperar guardant la distància de seguretat de 1,5 m.

Es mantenen els dos torns, el matí de 10 a 14.30 h i la tarda de 15 a 20 h. La mitja hora de tancament de la instal·lació és necessària per desinfectar la platja i els vestuaris.

Es mantindrà la mesura de la presa de la temperatura a l’accedir a la instal·lació i si és superior a 37 graus no s’hi podrà accedir. Així mateix serà obligatori l’ús de xancletes i de desinfectant de mans i de calçat a l’entrar a la mateixa.

Es considera que està sota la responsabilitat de cada persona adulta el compliment de les normes i de vetllar perquè els persones al seu càrrec les compleixin.

Aquestes mesures s’han acordat pensant en el bé comú i lamentem les possibles molèsties que puguin ocasionar. Recordem que abans d’anar a la piscina podeu visualitzar l’aforament a la web municipal de l’Ajuntament o trucant al telèfon 667.87.00.75.

Darrera actualització: 23.07.2020 | 18:52