Castellterçol renova el segell InfoParticipa per tercer any consecutiu

Dimecres, 8 de març de 2023

La població obté una puntuació del 82’69% en l'avaluació d’aquest distintiu, complint 43 dels 52 indicadors que marca la Universitat Autònoma de Barcelona

 

L'Ajuntament de Castellterçol ha obtingut el Segell InfoParticipa, de Qualitat i Transparència de la Comunicació Pública. El reconeixement, que avalua la informació que es proporciona a la ciutadania des de l'espai web, s'ha atorgat a l'Ajuntament per tercer any consecutiu. Castellterçol certifica així aquest distintiu i se situa com a única població de la comarca del Moianès en obtenir-lo. L'acte d'entrega del segell se celebrarà el pròxim 20 de març.

En concret enguany l'Ajuntament ha assolit una puntuació del 82'69% en l'avaluació d'aquest distintiu, complint 43 dels 52 indicadors que marca la Universitat Autònoma de Barcelona, promotora d'aquest reconeixement. Això significa que la ciutadania de Castellterçol pot trobar fàcilment tota la informació relacionada amb la gestió municipal a través del web municipal, amb només tres clics de distància. D'aquesta manera, se certifica l'esforç per oferir a la ciutadania tota la informació relativa al funcionament del consistori. Amb aquest reconeixement, l'Ajuntament de Castellterçol reafirma el seu compromís amb la transparència i la qualitat en la comunicació pública.

El Segell InfoParticipa és una iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) vinculada al Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural, en la qual ara col·laboren diversos centres universitaris de tot Espanya. Entre altres projectes, avaluen els webs dels ajuntaments per determinar si la ciutadania té accés a diferents tipus d'informacions, així com si s'ofereixen de manera accessible i entenedora.

Darrera actualització: 8.03.2023 | 18:08