Comença l’estiu: arranquen els casals de lleure i esport a Castellterçol

Dilluns, 26 de juny de 2023

Aquest matí han començat els casals d’estiu Gatzara, el campus CFC de tecnificació de futbol i el campus d’estiu David Àlvarez de futbol sala.

Castellterçol ha presenciat avui l’inici de les activitats d’educació en el lleure de l’estiu, amb propostes de l’associació Gatzara, el Club de Futbol i el Club de Futbol Sala. Les propostes de lleure i esport s’allargaran durant tot l’estiu i permetran que els infants continuïn socialitzant i aprenent amb el joc i l’esport.

Pel que fa a la proposta de l’associació Gatzara, té com a pilars fonamentals els jocs i l’esport, la creativitat, les llengües i la cultura, la natura i l’entorn i l’educació emocional. El casal acull infants nascuts abans del 2019 i també organitza sortides extraordinàries, com a WaterWorld i l’acampada conjunta pel Moianès.

El campus CFC de tecnificació de futbol és una proposta per nens i nenes de 5 a 15 anys amb activitats que giren al voltant de la tecnificació, jocs específics de futbol, jocs de lleure pel municipi i vocabulari i jocs en anglès. També contempla una part d’activitats a la piscina municipal. També es faran activitats especials com una campada, un torneig, una sortida en bicicleta i una a un parc d’aventures.

I finalment el campus d’estiu David Àlvarez de futbol sala, que protagonitzarà el jugador professional que fins ara ha estat vestint la camiseta delIndústrias Santa Coloma i que la temporada vinent competirà amb ElPozo Murcia Costa Cálida. La proposta de l’entitat per aquest estiu compta amb activitats al voltant d’aquest esport i convidats de la lliga nacional de futbol sala.

Des de l’Ajuntament es dona suport a l’educació en el lleure i l’esport, també durant l’època estival, ja que es considera un pilar fonamental de l’educació 360 que s’impulsa des de Castellterçol. És imprescindible tenir cura dels infants i joves amb la comunitat com a actor principal.

Darrera actualització: 26.06.2023 | 17:54