Comença un nou curs a l’Espai de Lectura de Castellterçol

Dimarts, 13 de setembre de 2022 a les 00:00

Clubs de lectura per a joves i per a adults, voluntariat o parelles lingüístiques... són algunes de les activitats que s’hi poden fer. 

L’Espai de Lectura de Castellterçol inaugura un nou curs amb sis propostes per a gent de totes les edats per gaudir de la lectura i la llengua. 

D’una banda comencen els clubs de lectura, un per a joves que es reunirà el primer dimecres de cada mes, i un per adults que es reunirà l’últim dimecres del mes, per comentar i posar en comú les impressions sobre el llibres que s’hagin llegit durant aquell mes.  

A més, cada setmana també hi haurà lectura de contes dedicada als més petits, els nens i nenes de primària perquè s'iniciïn en el món dels llibres. I pels que no els agradi llegir pel seu compte, podran apropar-se cada divendres a l’Espai de Lectura a les sessions de lectura en veu alta. 

L’Espai de Lectura també ofereix un servei de voluntariat dirigit a aquelles persones que no poden gaudir de la lectura per diferents motius. 

I pels qui vulguin ensenyar o aprendre català o un altre idioma... cada setmana s’organitzaran trobades de parelles lingüístiques, una activitat que consisteix en una reunió informal entre un voluntari que sap català i un aprenent que vol aprendre l’idioma a través de la conversa. 

Si t’agrada alguna d’aquestes activitats, no ho deixis passa i inscriu-te a l’Espai de Lectura de Castellterçol! 

Darrera actualització: 13.09.2022 | 09:20