Concentració per la pau i en suport al poble ucraïnès

Dimarts, 1 de març de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament ha convocat per aquesta tarda a les 19 h, davant l’Ajuntament, una concentració contra l’atac militar de Rússia a Ucraïna. 

L’Ajuntament de Castellterçol està compromès amb el pacifisme i el diàleg i s’ha adherit al manifest de l’entitat municipalista ACM en relació amb el conflicte amb Ucraïna. Per tot plegat, es convoca la ciutadania a la concentració que tindrà lloc el dimarts 1 de març a les 19 h, al davant de l’Ajuntament, en defensa de la pau i com a mostra de suport al poble ucraïnès. 

Condemnem l’ocupació militar russa a Ucraïna, que atempta contra tots els drets i les llibertats de centenars de milers de persones que veuen les seves vides amenaçades. 

Exigim el cessament de tota hostilitat i el retorn immediat al diàleg i a la via diplomàtica com a única forma de resoldre conflictes.

Així mateix, s’adhereix a la declaració que ha fet el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i la Xarxa d'alcaldes i alcaldesses per la Pau de Catalunya, que podeu llegir en aquest enllaç: https://www.acm.cat/juridic/declaracio-sobre-conflicte-ucraina

Darrera actualització: 01.03.2022 | 10:56