Crònica del Ple ordinari del 31 de gener de 2023

Dimarts, 31 de gener de 2023

En l'última sessió municipal de Castellterçol, el Sr. Obrero destaca els progressos en el projecte de construcció de la nova escola, informant que les obres d'il·luminació del memorial democràtic han conclòs amb èxit i que actualment es treballa en la restauració dels capgrossos, elements culturals significatius del municipi. La Sra. Galí informa sobre el prestigiós reconeixement de la UE al llibret sobre salut mental editat a Castellterçol dins del seu àmbit de delegació, ressaltant l'impacte cultural i sanitari d'aquesta iniciativa local.

En la seva intervenció, el Sr. Casso ofereix una visió detallada de la programació cultural imminent, que inclou esdeveniments com Escena 42, teatre professional, cineclubs i reunions d'entitats locals. A més, destaca els èxits recents com les celebracions de Reis i Sant Antoni, i comparteix els preparatius per a properes festivitats com Carnestoltes i Festa Major. Altres membres de l'equip de govern proporcionen actualitzacions sobre diverses àrees, com el progrés en el projecte del nou Institut Escola, accions mediambientals, esdeveniments esportius i cultural, i millores a la infraestructura municipal.

En la part de preguntes i respostes, els membres del consistori plantegen qüestions sobre l'estat de les instal·lacions municipals, com el skate park i el paviment de la Plaça dels Estudis, així com altres assumptes com la instal·lació de càmeres lectors de matrícules i els terminis per a la substitució de bombetes d'enllumenat públic. S'aborden temes variats, des de les obres pendents fins a qüestions administratives i l'avaluació del temps de resposta del govern a les sol·licituds ciutadanes.

Darrera actualització: 4.03.2024 | 12:28