Cursos formatius per al sector cultural i artístic

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 00:00

El Consell Comarcal del Moianès ha preparat dues activitats formatives per al sector cultural i artístic en el marc del Cicle de Formació Professionalitzadora per al sector cultural.

DISSENY DE LA PROPOSTA DE VALOR I RELACIÓ AMB ELS PÚBLICS

A càrrec de Jaume Colomer, director de la Consultoria BISSAP, consultor especialista en gestió de públics i autor de diverses publicacions especialitzades. Professor al màster de gestió cultural de la UB, entre altres formacions.

 

Objectius:

. Incorporació del concepte de Proposta de Valor per una programació i desplegament d’iniciatives i accions més vinculades al conjunt de necessitats i objectius cercats de les persones i públics potencials.

· Adquisició, d’una visió global comarcal de l’oferta dels assistents, per una major consciència de l’espai que ocupa cada proposta i com s’articula en el conjunt d’opcions que ofereix el context.

 

Continguts:

· Disseny de la proposta de valor: El conjunt de productes, activitats i serveis que una proposta cultural i artística ofereix als seus públics objectiu i al conjunt del seu entorn social. · Públics objectiu i satisfacció de necessitats: L’encaix entre la proposta de valor i els públics objectiu en el marc d’un context determinat.

 

Calendari: Dimarts 19/10

Horari: de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre

Modalitat: on-line

 

PRODUCCIÓ D’ESDEVENIMENTS I EL SEU MARC NORMATIU

A càrrec de Jordi Tarrida, director tècnic de l’Auditori Palau de Congressos de Girona i professor de tècnics de l’espectacle a Blanquerna (Universitat Ramón Llull).

 

Objectius:

· Comprensió del procés de producció aplicat als esdeveniments culturals i identificació de les seves diferents fases i les respectives habilitats i instruments que cal implementar per desenvolupar-les de forma òptima.

· Identificació del marc normatiu aplicat a la gestió d’esdeveniments culturals i les fonts d’informació que es poden consultar.

 

Continguts:              

· Trets distintius i fases del procés de producció en l’àmbit dels esdeveniments culturals.

· Identificació de les principals fonts d’informació sobre marcs normatius que poden afectar a la producció d’esdeveniments.

· Context COVID-19.

 

Calendari: Dimarts 26/10

Horari: de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre

Modalitat: on-line

 

Si voleu més informació, qualsevol aclariment o us voleu inscriure ho podeu fer responent a aquest mail: ccmn.cultura@ccmoianes.cat

Darrera actualització: 14.10.2021 | 09:23