DIA INTERNACIONAL DE LA GENT GRAN

Dissabte, 8 de setembre de 2018 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Castellterçol us convidem a participar als actes organitzat en motiu de la celebració del Dia internacional de la gent GRAN que es celebra el dia 1 d’octubre.

Volem fer palès que les paraules gent GRAN per nosaltres corresponen a una persona amb vivències, experiència, temps per ensenyar, aprendre i gaudir entre altres, per això escrivim GRAN en majúscules, perquè té molt per compartir i donar.

Al llarg de la setmana hem organitzat diferents accions en aquesta línia a les quals us convidem a participar.

Dilluns 1 d’octubre taller a l’escola Ramona Calvet. Activitat dirigida a les persones grans referents dels alumnes d’un curs determinat de l’escola. Rebran invitació de mans del/a petit/a que els hagi escollit.

Dimecres 3 d’octubre berenar per a gent GRAN a cal Recader i xerrada-taller de capacitació de Bon Tracte per a les persones GRANS a càrrec de Natalia Gil Ayuga, treballadora social i mediadora del projecte Bon Tracte de la Creu Roja. Oberta a tothom. Inscripcions a l’Ajuntament.

Divendres 6 d’octubre excursió al Parc Güell per a gent GRAN (desplaçament i entrada a càrrec de Creu Roja). Places limitades. Inscripcions a l’Ajuntament.

Per altra banda, durant uns dies podreu veure als comerços del poble el cartell de la campanya amb un full al costat amb el símbol # i un missatge per fer arribar a la població en general que la gent GRAN teniu molt per compartir i donar i que si el tenim en compte com a tal tots hi sortirem guanyant.

Creiem en el #pobleeducador.

Darrera actualització: 11.09.2018 | 19:32