El mural de l’educació al llarg de la vida es pintarà del 5 al 7 de novembre

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 00:00

El projecte estarà dirigit per la il·lustradora Sílvia Morilla i comptarà amb la participació de l'IE Castellterçol, Escola Bressol l'Espurna, AFA de l'IE Castellterçol, AFA de l'Escola Bressol l'Espurna i l'Esplai Draks.

La regidoria de Patrimoni ha presentat el projecte d’enguany de mural a tot el grup de treball. Aquesta tardor, concretament entre els propers 5 i 7 de novembre, es tancarà el projecte de murals de la vila que es va iniciar l’any 2017 i que pretén donar més valor a l’espai públic de Castellterçol amb diverses obres. La cloenda d’aquesta iniciativa es farà amb un nou mural, el cinquè, el qual es farà al mur de la rampa de l’escola. L’encarregada de dirigir el projecte serà la il·lustradora Sílvia Morilla i el mural serà executat amb la col·laboració de famílies i nens de l'IE Castellterçol, l’Escola Bressol l'Espurna, l’AFA de l'IE Castellterçol, l’AFA de l'Escola Bressol l'Espurna i l'Esplai Draks. La temàtica del mural serà l’educació al llarg de la vida.

Aquest nou mural acompanyarà, doncs, als altres quatre que ja formen part d’aquest projecte com són el mural de Prat de la Riba, el del Bosquet de Can Sedó, el de l’Espai Franch i el de l’ANLA.

Finalment, la regidoria de Patrimoni també anuncia que hi ha la idea que l’any que ve es completi del tot el projecte amb la creació d’una ruta Pas a pas que recorri i senyalitzi amb tòtems tots els murals del municipi.

Darrera actualització: 01.10.2021 | 10:37